Antena Meniu Search
x

Video Preţurile au sărit în aer în plin sezon estival. O cameră a ajuns să coste şi 830 de lei pe noapte

În plin sezon estival, turiştii au luat cu asalt litoralul. Peste o sută de mii de oameni şi-au dat întâlnire în staţiunile de la noi. Preţurile, puţin piperate în vârf de sezon, n-au fost o problemă. Distracţia, soarele şi bronzul sunt garantate. 
 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 25.07.2023, 16:13

Vezi și

România s-a mutat la mare, turiştii au fugit de canicula din marile oraşe. Sunt 31 de grade Celsius în termometre, însă la mare abia se simt pentru că adie briza mării. 

O cameră a ajuns şi 830 de lei

Apa are 25 de grade, plaja din Mamaia este plină, oamenii stau la soare sub umbrelă, se plimbă cu vaporaşul, iar cei mici fac tradiţionalele castele de nisip. Sunt aproximativ 110.000 de oameni pe litoral în această perioadă, suntem în vârful sezonului estival, iar cei mai mulţi dintre turişti sunt în Eforie şi Costineşti.

Preţurile pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele din Mamaia pornesc de la 270, iar la patru stele 350 de lei. În Eforie Nord, la trei stele, o cameră dublă este 160 de lei, iar la patru stele, cameră dublă cu mic dejun şi prânz este 830 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Preţurile au sărit în aer în plin sezon estival. O cameră a ajuns să coste şi 830 de lei pe noapte