Antena Meniu Search
x

Video Prietenii lui Vlad Pascu, noi detalii din noaptea accidentului de la 2 Mai. Ce a făcut tânărul de a reușit să-i sperie pe cei cu care era în mașină

Prietenii lui Vlad Pascu dau din casă în faţa judecătorilor. Tânărul care a ucis doi studenţi în staţiunea 2 Mai făcea drifturi în noaptea fatidică, manevre periculoase care i-au speriat până şi pe ceilalţi pasageri din maşină. 

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 14:12

Vezi și

Prietenii lui Vlad Pascu au relatat că acesta făcea drifturi și manevre periculoase, astfel încât doi dintre ei i-au cerut să îi lase să coboare din mașină.

Vlad Pascu făcea drifturi și manevre periculoase

Aceștia au menționat în rechizitoriu că tânărul avea un comportament ciudat iar ei s-au speriat. Vlad Pascu a consumat droguri înainte să se urce la volan și a lovit în plin, cu 150 km/h, un grup de opt tineri care mergeau pe marginea drumului. Doi dintre ei au murit iar alți trei au fost răniți.

Martorii relațează că în momentul accidentului au auzit doar sunetul impactului, fără zgomot de frânare, fără să știe ce anume i-a lovit. Procesul lui Vlad Pascu a început joi la Judecătoria Mangalia, însă a fost amânat pentru 14 martie. Tânărul este acuzat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Prietenii lui Vlad Pascu, noi detalii din noaptea accidentului de la 2 Mai. Ce a făcut tânărul de a reușit să-i sperie pe cei cu care era în mașină