Antena Meniu Search
x

Video Prima reacție a polițistului din Teleorman filmat în timp ce lovește peste față un adolescent: "Nimic adevărat, totul este un trucaj"

Legea pumnului. Un poliţist din Teleorman a fost filmat în timp ce loveşte peste faţă un adolescent. N-ar fi la prima astfel de ieşire, se plâng oamenii din zonă. Poliţistul, însă, spune că imagiile sunt vechi şi trucate şi susţine că au fost făcute publice de duşmanii care vor să-l compromită. Chiar şi aşa, s-a ales cu dosar penal. 

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 20:36

Vezi și

Martorii spun că scena s-a petrecut pe 15 februarie, pe străzile din Alexandria. Iar bărbatul care dă cu pumnul este şeful de post din comuna Brânceni. 

  • Mihai Găvănescu, poliţist: Nu este nimic adevărat şi totul este un trucaj. Pentru că sunt anumite persoane cărora li s-au făcut dosare penale. Şi acum se leagă de orice motiv pentru a mă intimida.

Este prima reacţie a poliţistului. Ulterior, acesta a transmis că imaginile sunt de fapt vechi de câţiva ani şi ar fi fost publicate de o persoană pe care a amendat-o recent. Chiar şi aşa, colegii săi din Alexandria s-au autosesizat.

Poliţistul s-a ales cu un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe

Pe acelaşi subiect
  • Mihai Găvănescu, poliţist: Lăsăm instanţa să-şi spună cuvântul. Eu fapte antisociale şi contravenţionale sau penale nu am comis niciodată.

Oamenii din zonă îl contrazic. Şeful de post a fost acuzat că a lovit mai multe persoane, de-a lungul timpului.

  • Martor: Şi anul trecut există, tot la fel, o filmare cu un domn, care la Poroschia, tot la fel, cu bicicleta, l-a lovit. Şi pe frate-meu, acum vreo 4-5 ani de zile, la fel, la Brânceni, l-a bătut cu bicicleta. Degeaba depunem că tot la şefii lui ajung şi nu face nimeni nimic.

Potrivit ministrului de Interne, astfel de cazuri ştirbesc imaginea poliţiştilor care îşi fac onest meseria

  • Cătălin Predoiu, ministrul de Interne: E o meserie pe care cei mai mulţi dintre ei o practică cu profesionalism şi sacrificii. Sigur că din când în când această imagine e zdruncinată de câte un caz în care, mă rog, se încalcă regulile sau deontologia profesională.

Poliţistul din Teleorman este şi cercetat disciplinar, iar după terminarea anchetei se va decidedacă îşi păstrează sau nu postul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Prima reacție a polițistului din Teleorman filmat în timp ce lovește peste față un adolescent: "Nimic adevărat, totul este un trucaj"