Antena Meniu Search
x

Video Primăria Sectorului 1, bună de plată. Instanţa a admis cererea de executare silită a companiei de salubritate

Scandalul gunoiului din sectorul 1 a ajuns la faza pe instanţă. Compania care colectează deşeurile din sector a cerut executarea silită a primăriei condusă de Clotilde Armand pentru că nu si-a plătit datoriile. Instanţa a admis cererea, iar acum administraţia locală este bună de plată.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 10.06.2021, 21:48

Vezi și

O decizie fără cale de atac dată de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1. Asta înseamnă că poate fi pusă proprire pe conturile Primăriei. Vorbim despre o cerere în instanţă de executare silită, depusă în urmă cu şase luni. Iată că instanţa a decis într-un moment cheie în scandalul dintre Primărie şi firma care colectează deşeurile din cel mai bogat sector din Capitală. 

În replică, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că va contesta această decizie în instanţă. La începutul săptămânii, primarul Sectorului 1 a făcut publice facturile plătite către companie. În replică, compania a făcut publice alte facturi neplătite.

Un scandal fără sfârşit

Pare departe a fi rezolvat acest scandal al gunoiului, deşi prefectul Capitalei spune că există o soluţie şi anume ca Primăria să plărească direct sortatorilor fără să mai fie nevoie la mijloc de compania care colectează gunoiul din sector, doar că această soluţie a fost propusă în câteva rânduri, iar compania a refuzat această propunere.

Vorbim aşadar în acest scandal şi de o posibilă declarare a stării de alertă pentru ca acest contract dintre Primărie şi companie să poată fi reziliat, doar că la sfârşitul săptămânii trecute, compania a început să ridice gunoaiele din Sector1 şi această stare de alertă nu mai poate fi declarată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primăria Sectorului 1, bună de plată. Instanţa a admis cererea de executare silită a companiei de salubritate