Antena Meniu Search
x

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, prins de DNA când ar fi restituit 10.000 de euro, bani primiţi mită pentru o funcţie de conducere în spital - surse

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu (PSD), a fost prins, miercuri seară, de procurorii DNA când ar fi restituit 10.000 de euro dintr-o mită de 30.000 de euro pe care ar fi primit-o pentru a angaja pe cineva într-o funcţie de conducere într-un spital.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 04.10.2023, 21:11

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu
Primarul din Mioveni, Ion Georgescu - Facebook

Procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează, miercuri seara, o percheziţie la locuinţa primarului oraşului Mioveni, social-democratul Ion Georgescu, într-un dosar de trafic de influenţă, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit G4Media, Ion Georgescu este acuzat de trafic de influenţă. El ar fi primit, în 2022, 30.000 de euro mită pentru o angajare într-o funcţie de conducere într-un spital.

Întrucât nu a reuşit angajarea, primarului i s-ar fi cerut înapoi banii, fiind prins când îi returna, relatează News.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Evenimente » Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, prins de DNA când ar fi restituit 10.000 de euro, bani primiţi mită pentru o funcţie de conducere în spital - surse