Antena Meniu Search
x

Video Primele explicaţii ale femeii de 87 de ani din Ialomiţa, care vindea cocaină şi canabis. Avea în casă o avere

Traficantă de droguri la 87 de ani. O pensionară din Ialomiţa vindea cocaină şi canabis, coordonată de un nepot din puşcărie. La percheziţii, mascaţii i-au găsit în casă aproape trei kilograme de droguri şi în jur de 10 mii de euro.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.03.2024, 19:48

Vezi și

Femeia a fost plasată sub control judiciar și este cercetată pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc. În același dosar sunt trecute și numele nepotului său, unul dintre ei fiind deja în spatele gratiilor.

Avea în casă o avere

În grădina femeii de 87 de ani, procurorii DIICOT au găsit două kilograme și jumătate de cannabis, dar și o importantă sumă de bani.

Totul a ieșit la iveală în urma perchezițiilor făcute de anchetatori, care o monitorizau de luni bune pe femeie. Și nepotul femeii a fost condamnat tot pentru trafic de droguri.

În fața jurnaliștilor, femeia a spus că nu știe cum au ajuns respectivele substanțe în ograda ei și că este nevinovată. Asta în timp ce vecinii consideră că vârstnica ar fi continuat afacerea ilegală a nepotului cât timp acesta se afla în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele explicaţii ale femeii de 87 de ani din Ialomiţa, care vindea cocaină şi canabis. Avea în casă o avere