Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu femeia care a ameninţat cu moartea o persoană la metrou. A fost luată pe sus de poliţişti în apropierea staţiei Pipera (Video)

Autoarea unui nou incident grav la metrou a fost prinsă într-un timp record. Suspecta a fost prinsă în apropierea staţiei de metrou Pipera, fiind luată pe sus.

Autoarea unui nou incident grav la metrou a fost prinsă într-un timp record. Suspecta a fost prinsă în apropierea staţiei de metrou Pipera, fiind luată pe sus de poliţişti.

Potrivit comunicatului Poliţiei, în această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung,  căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.  Pe braț purta o haină de culoare neagră.

Imediat, au fost demarate activităţi specifice de identificare a persoanei respective, aceasta fiind reţinută la scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu femeia care a ameninţat cu moartea o persoană la metrou. A fost luată pe sus de poliţişti în apropierea staţiei Pipera (Video)