Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu mașina în care au murit trei oameni, lângă Cluj. Au intrat direct într-un TIR (video)

Primele imagini cu mașina în care au murit trei oameni, lângă Cluj, arată violența impactului dintre autoturismul în care se aflau victimele și un TIR. Nimeni n-a mai putut fi salvat din mașina ajunsă în șanț, un morman de fiare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.07.2020, 09:04

Imagini cu un puternic impact emoțional Vezi și
  • Un autoturism Opel s-a lovit frontal cu un TIR.
  • Toți cei trei oameni din autoturism au murit pe loc.

Un accident grav de circulatie s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 7.30, pe centura Vâlcele-Apahida. Un autoturism Opel în care erau trei persoane a intrat într-un TIR și a fost aruncat în afara șoselei, fiind efectiv strivit. Toți cei trei oameni din autoturism au murit înainte de venirea echipajelor de salvare.

ISU Cluj anunță că în apelul de urgență făcut la 112 de persoanele ajunse la locul accidentului se preciza că ar fi trei persoane încarcerate.

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).

Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu mașina în care au murit trei oameni, lângă Cluj. Au intrat direct într-un TIR (video)