Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu poliţistul târât cu maşina de un şofer drogat, pe o șosea din Argeș. Agentul a atârnat cu mâna prinsă în geam puţin peste un kilometru

Au apărut imaginile şocante cu momentul în care un poliţist din Argeş a fost târât cu mâna prinsă de portiera maşinii conduse de un şofer drogat. Agentul a fost la un pas să fie omorât, după ce a oprit, în timpul unei razii, un bărbat care conducea cu 100 de km/oră peste limita legală de viteză. 

de Cristi Georgescu

la 12.03.2024, 14:25

Vezi și

Imaginile în care poliţistul este atârnat de maşina care rula cu peste 60 km/oră au fost surprinse de camerele de supraveghere din comuna Stâlpeni, judeţul Argeş.

În filmare se vede clar cum autoutilitara poliţiei urmăreşte maşina de care este prins agentul. La un moment dat, din sens opus trece un autoturism, care l-ar fi putut lovi pe poliţist. Procurorii de caz au stablit că fapta şoferului constituie o tentativă de omor, cu tatât mai gravă cu cât viza un om al legii aflat în exerciţiul funcţiunii.

Procurorii explică faptul că inculpatul nu i-a dat poliţistului nicio şansă să se despindă. Cât timp maşina rula cu 60 km/oră, agentul a reuşit să scape.

Poliţistul a fost târât puţin peste un kilometru cu mâna prinsă în geamul maşinii

Pe acelaşi subiect

Ancheta arată că pe puţin peste un kilometru omul legii s-a aflat în pericol de moarte, astel că orice contact cu asfaltul sau un alt autoturism ar fi fost fatal.

Incidentul a avut loc după ce şoferul a fost prins gonind, la 4 dimineaţa, cu 141 km/oră în localitate, la Stâlpeni. În momentul în care echipajul a vrut să-l testeze pentru consum de droguri, tânărul a refuzat şi s-a blocat în maşină. Unul dintre agenţi a încercat să deschidă portiera introducând mâna prin geam, moment în care şoerul a plecat de pe loc.

Teribila cursă s-a încheiat abia după ce poliţistul a reuşit să se desprindă de vehicul şi să tragă trei focuri de avertisment. Într-un final, tânărul a fost imobilizat şi arestat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu poliţistul târât cu maşina de un şofer drogat, pe o șosea din Argeș. Agentul a atârnat cu mâna prinsă în geam puţin peste un kilometru