Antena Meniu Search
x

Video "S-a urcat cu picioarele pe el". Adolescent snopit în bătaie de asistenta medicală, într-un centru din Argeş, după ce a refuzat să i se măsoare glicemia

Caz revoltător într-un centru de plasament din Argeş. Un adolescent de 16 ani ar fi fost snopit în bătaie, chiar de o asistentă medicală. După ce băiatul a refuzat să i se măsoare glicemia, femeia s-a înfuriat şi s-a năpustit asupra tânărului. Disperat, acesta s-a dus glonţ la poliție, unde a reclamat-o pe agresoare. Şi în Vaslui o asistentă maternală a şocat întreaga comunitate, după ce a refuzat să primească alimentele pe care un părinte i le-a adus propriului copil. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Mariana Zaharia

la 06.03.2024, 09:45

Vezi și

- Mi-a băgat mâna în gât Diana.

- Păi de ce?

- Că n-am vrut să fac glicemia.

- Ţi-a băgat mâna în gât iar?

Pe acelaşi subiect

- Da. Şi-mi dădea palme şi pumni în cap.

Sunt mărturiile şocante ale adolescentului de 16 ani, care se află de câţiva ani în centrului de plasament din Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Deşi ar trebui să fie ocrotit, în realitate băiatul trece zilnic prin clipe de coşmar. Un coşmar provocat chiar de una dintre asistente, care l-a lovit de nenumărate ori. 

S-a urcat cu picioarele pe el, cu palmele, cu pumnii. L-a strâns de aici de gât. I-a dat cu picioarele în burtă. Am văzut tot! 

Asistenta a fost mutată de la centru

După ultima bătaie pe care a primit-o, băiatul nu a mai suportat şi s-a dus glonţ la poliţie, unde a reclamat-o pe asistenta cu chip de monstru.

Mădălina Epure, IPJ Argeş: A declarat scris şi verbal faptul că în cursul aceleiaşi dimineţi ar fi fost agresat de o angajată a centrului. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvârşirii de purtare abuzivă.

Între timp, adolescentul a obţinut şi un certificat medico-legal, iar până la finalizarea anchetei asistenta a fost mutată de la centru. 

În Vaslui, o asistentă maternală a refuzat să primească alimentele pe care un părinte i le-a adus propriului copil

Într-un alt colţ de ţară, la Vaslui, atitudinea unei asistente maternale şochează întreaga comunitate. Femeia a refuzat să accepte alimentele pe care un părinte i le-a adus copilui pe care femeia il are în grijă. Motivul? Acestea sunt prea multe şi prea grele. 

- Eu nu i le car! Tu ești surd!

- Doamnă, dar...

- Dar nu mă interesează! Nu faci cum vrei tu!

- Doamnă, dar i-am cumpărat şi eu ce am putut.

- Luaţi-le acasă, doamnă. Vă rog frumos!

- Ce i-am adus doamnă?

Cel mic a ajuns în grija asistentei maternale în urmă cu mai mulţi ani, după ce localnicii au reclamat-o pe mama acestuia că şi-ar fi lovit copilul în biserică. Între timp, femeia şi-a făcut o altă familie, iar de atunci tatăl micuţului încearcă din răsputeri să-şi aducă copilul acasă.

Incidentul a ajuns şi la urechile celor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care au deschis deja o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "S-a urcat cu picioarele pe el". Adolescent snopit în bătaie de asistenta medicală, într-un centru din Argeş, după ce a refuzat să i se măsoare glicemia