Antena Meniu Search
x

Primele imagini video de la accidentul cumplit din Teleorman. Un BMW s-a rupt în două, patru bărbaţi au murit pe loc

Patru bărbați au murit, în această dimineaţă, la intrarea în localitatea Dobrotești, județul Teleorman, după ce mașina în care se aflau, un BMW seria 5, a lovit un copac de pe marginea DN 65 A.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.01.2019, 14:29

Patru bărbați au murit pe loc, în această dimineaţă, la intrarea în localitatea Dobrotești, județul Teleorman, după ce mașina în care se aflau, un BMW seria 5, a lovit un copac de pe marginea DN 65 A.

În urma impactului extrem de violent cu copacul  BMW-ul seria 5 s-a rupt efectiv în două, iar cei patru bărbaţi care se aflau în maşină au murit pe loc.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

La intervenţie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobroteşti, cu un SMURD şi o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare.

Pe acelaşi subiect

De asemena, a intervenit un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru barbaţi.

BMW rupt în două la Dobroteşti

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman Adrian Gelu Dragomir, a declarat că cei patru bărbați din mașină au murit pe loc.

„În urma impactului cu un copac au rezultat 4 victime, bărbați, care au fost găsiți decedati de către forțele de intervenție. Doi dintre aceștia se aflau proiectați în exteriorul mașinii, iar alți doi, cei care se aflau pe locurile din față, erau încarcerați”, a spus Dragomir.

În urma impactului extrem de violent cu copacul  BMW-ul seria 5 s-a rupt efectiv în două

Apelul la 112 care a anunţat accidentul a fost făcut la ora 7.04., însă medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman nu au putut decât să declare decesul celor patru bărbați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele imagini video de la accidentul cumplit din Teleorman. Un BMW s-a rupt în două, patru bărbaţi au murit pe loc