Antena Meniu Search
x

Video Primele măsuri după ce comandantul poliţiei şi 4 agenţi din Târgovişte şi-au luat bătaie la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani

Şeful Poliţiei din Târgovişte şi alţi trei poliţişti sunt cercetaţi pentru că au gestionat greşit incidentul de la înmormântarea fetiţei de 13 ani. Acestea sunt primele măsuri luate după ce cinci poliţişti, inclusiv comandatul poliţiei au fost bătuţi crunt de rudele copilei chiar în timpul ceremoniei de înmormântare.

de Redactia Observator

la 18.07.2022, 17:54

Vezi și

Motivul ar fi fost faptul că oamenii legii au încercat să dirijeze cortegiul funerar pe o altă stradă decât doreau participanţii. Rudele fetei ucise voiau să se abată de la traseu şi să ducă procesiunea chiar pe strada celui care a lovit copilul cu maşina.

Înmormântare cu scandal. Poliţişti puşi la pământ

Situaţia a degenerat însă, iar poliţiştii care au încercat să calmeze spiritele au fost atacaţi cu pumnii şi picioarele. În caz au fost deschise două dosare penale pentru ultraj şi purtare abuzivă. 

Accidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, joi, atunci când fata în vârstă de 13 ani a fost luată în plin chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul ar fi cunoscut în oraș sub numele de Cocaină. S-a ales cu un dosar penal pentru ucidere din culpă și este cercetat în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Primele măsuri după ce comandantul poliţiei şi 4 agenţi din Târgovişte şi-au luat bătaie la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani