Antena Meniu Search
x

Primele măsuri la spitalul groazei din Urziceni. Directoarea consideră că şi-a făcut treaba şi nu se simte vinovată

Primele măsuri la Spitalul din Urziceni la patru zile după ce o femeie a fost lăsată să nască pe trotuar: directoarea a fost suspendată din funcţie. Decizia a fost luată de primarul din localitate, care aşteaptă rezultatul anchetelor pentru a vedea dacă recurge la o măsură mai dură. Si anume, demiterea ei.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 03.08.2023, 10:05

Vezi și

Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa a finalizat controlul la spital şi a impus unităţii medicale modificarea structurii organizatorice până pe 10 august şi solicitarea unei noi autorizaţii sanitare de funcţionare până pe data de 16 august, în condiţiile în care acum funcţionează în baza unei autorizaţii temporară.

Managera consideră că şi-a făcut treaba şi nu se simte vinovată de ceea ce s-a întâmplat la spitalul din Urziceni, iar primarul este de aceeaşi părere. Acesta din urmă spunea că a luat decizia de suspendare a directoarei în urma anchetelor care sunt în derulare, a reacţiei publicului şi a presei după scandalurile în care a fost implicată unitatea medicală. 

Decizia, luată de primarul localităţii, a stârnit însă revoltă printre locuitorii oraşului. Oamenii spun că pedeapsa este una prea blândă, şi cer demiterea directoarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Primele măsuri la spitalul groazei din Urziceni. Directoarea consideră că şi-a făcut treaba şi nu se simte vinovată