Antena Meniu Search
x

Video Prin ce chinuri a trecut un american celebru pe Otopeni. "Cel mai prost aeroport din Europa"

Scandal pe Aeroportul Otopeni: pasagerii unei curse Bucureşti-Bergamo reclamă că au trecut prin iad. După ore de aşteptare într-un terminal fără aer condiţionat, au fost ţinuţi patru ore în avion pe pistă, iar apoi debarcaţi şi lăsaţi să aştepte iar în căldură. Un celebru influencer american care a trecut şi el prin chinurile unei călătorii din Bucureşti spune că iubeşte ţara, dar aeroportul Henri Coandă e "cel mai prost din Europa". 

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 19:13

Christian Grossi, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri de travel de peste ocean, a fost printre pasagerii care au suportat în aceste zile căldura de pe aeroportul Otopeni.

"Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta... Uitaţi-vă la asta. Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt locuri şi înăuntru sunt vreo 95 de grade, în Celsius sunt 35-37 grade, în interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer", a spus Christian Grossi, vlogger.

Influencerul nu este la prima vizită în ţara noastră. "Vin pentru a şasea oară în România şi am parte de aceeaşi experienţă de fiecare dată, în aeroportul din Bucureşti. Uitaţi-vă la tricoul meu, vedeţi transpiraţia? Transpir prin tricou. Nu veniţi niciodată pe aeroportul din Bucureşti", adaugă Christian Grossi, vlogger.

Vezi și

Amendă de 10.000 de lei pentru aeroport

Pe acelaşi subiect

La Otopeni, de aproape o săptămână, sistemul de climatizare nu mai funcţionează în zona de îmbarcare. Inspectorii ANPC au amendat cu 10.000 de lei compania care ţine mii de călători în saună. "Din păcate, în aeroportul Otopeni s-a ajuns la temperaturi de 30 de grade Celsius. Am sancţionat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi s-au dispus măsuri de repediere urmând ca acestea să fie implementate în termen de 48 de ore", a declarat Sebastian Hotca, vicepreşedinte ANPC.

De parcă nu era de ajuns, la Otopeni sunt în continuare şi întârzieri. Pasagerii unei curse Bucureşti-Bergamo care trebuia să decoleze la 12:45, reclamă că au stat 4 ore, în avion, pe pistă. Au fost coborâţi apoi din aeronavă şi duşi înapoi în zona de aşteptare unde temperaturile, spun ei, sunt mai mari ca afară. Mulţi dintre ei au copii mici. Oamenii se plâng că n-au primit nici măcar o sticlă cu apă.

Problemele le resimt toţi pasagerii

"Copilul meu de 7 luni a făcut o iritaţie pe piele pentru că este foarte cald în aeroport. Voi da în jucată aeroportul. Sunt copii care aşteaptă, care pur şi simplu se topesc de căldură. În aeroport sunt peste 30 de grade, este arşiţă, sunt oameni care stau ore şi ore din cauza problemelor", a spus un pasager.

Reprezentanţii aeroportului promit că de mâine vor aduce aparate de aer condiţionat portabile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Prin ce chinuri a trecut un american celebru pe Otopeni. "Cel mai prost aeroport din Europa"