Antena Meniu Search
x

Un ilfovean şi soţia lui, prinşi separat cu genţi de voiaj pline cu droguri

Un bărbat din Ilfov şi soţia lui au fost prinşi de procurorii DIICOT şi ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate în situaţii separate cu genţi de voiaj pline cu cannabis şi cocaină.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.11.2019, 16:12

Zeci de kilograme de droguri ridicate de la ilfovean şi soţia lui
Ilfoveanul şi soţia lui sperau ca măcar unul dintre transporturi să ajungă la destinaţie - DIICOT

Un bărbat din Ilfov şi soţia lui au fost prinşi de procurorii DIICOT şi ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate în situaţii separate cu genţi de voiaj pline cu cannabis şi cocaină.

Iniţial, bărbatul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, pe raza oraşului Pantelimon.

Câte zeci de kilograme de droguri au ridicat anchetatorii de la traficanţi

Comportamentul acestuia le-a dat de gândit poliţiştilor care au descoperit cocaină şi cannabis în două genţi de voiaj aflate în portbagajul maşinii.

În urma descoperirii făcute, oamenii legii au decis să organizeze un flagrant şi pentru oprirea în trafic a maşinii deţinute de soţia bărbatului.

Aceasta a fost oprită în trafic în Voluntari. Se afla în maşină alături de alte două persoane.

Planul oamenilor legii a dat roade, aceştia descoperind alte două genţi de voiaj pline cu cannabis şi cocaină, dar şi două pistoale cu glonţ.

S-a stabilit efectuarea de percheziţii la domiciliile celor patru persoane, astfel descoperindu-se 350 de grame de cocaină,  1,5 kilograme de heroină, 47 kilograme de cannabis vegetal (inflorescențe), două pistoale cu glonț și 47 de cartușe cu glonț deținute ilegal, un cântar electronic, nouă smartphones și bani ce ar fi fost obținuți din traficul de droguri (73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 lire sterline și 500 dolari americani).

S-a stabilit că drogurile fuseseră aduse în ţară din Malaga, Spania.

În cele din urmă opt persoane au fost conduse la audieri, fiind bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un ilfovean şi soţia lui, prinşi separat cu genţi de voiaj pline cu droguri