Antena Meniu Search
x

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, spitalizat la Londra

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost spitalizat la Londra. Decizia a fost luată ca măsură de precauţie, în urma unor probleme de sănătate. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.12.2019, 17:55

Imagine reprezentativă cu Prinţul Philip
Prinţul Philip a fost spitalizat la Londra pentru probleme de sănătate persistente - Profimedia

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost spitalizat la Londra. Decizia a fost luată ca măsură de precauţie, în urma unor probleme de sănătate. 

Deşi se afla alături de familia pentru a petrece Crăciunul, la reşedinţa sa din Sandringham, Norfolk, Ducele de Edinburgh a fost transportat la Spitalul Edward al VII-lea pentru mai multe investigaţii. 

"Ducele de Edinburgh a călătorit de la Norfolk în această dimineaţă până la Spitalul King Edward al VII-lea pentru tratament în urma unor afecţiuni preexistente, la recomandarea medicului Alteţei Sale Regale, urmând să fie ţinut sub observaţie timp de câteva zile. Pentru că a fost o internare planificată, ducele nu a fost transportat cu ambulanţa" precizează Palatul Buckingham într-un comunicat.

Familia Regală nu a oferit detalii despre starea sa de sănătate sau dacă Prinţul ar urma să fie supus vreunei intervenţii chirurgicale în perioada spitalizării. 

Anunţul a venit după ce Regina Elisabeta a II-a a plecat cu trenul, vineri dimineaţa, de la Londra, pentru a petrece sărbătorile de la sfârşitului anului la Sandringham, alături de familie, potrivit The Guardian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, spitalizat la Londra