Antena Meniu Search
x

Probleme mari pentru doi soți din Lugoj, care au șantajat un bărbat cu un viol închipuit, pentru a-i lua 10.000 de lei

Un bărbat de 63 de ani a fost șantajat de un bărbat de 23 de ani și de soția lui, în vârstă de 30 de ani, din Lugoj. Cei doi soți i-au cerut bărbatului 10.000 de lei, în caz contrar vor spune că acesta a violat o minoră, fapt nereal.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 17:11

bani șantaj
Probleme mari pentru doi soți din Lugoj, care au șantajat un bărbat cu un viol închipuit, pentru a-i lua 10.000 de lei - Shutterstock (arhivă)

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost șantajat cu privire la denunțarea acestuia pentru comiterea unui pretins viol asupra unei minore.

Cei doi soți au fost prinși în flagrant în timp ce luau 10.000 de lei de la victimă

"În fapt, un bărbat în vârstă de 23 de ani și soția acestuia în vârstă de 30 de ani, l-ar fi șantajat în schimbul unor sume de bani, pe un bărbat, în vârstă de 63 de ani, cu denunțarea la Poliție pe motiv că acesta ar fi comis un viol asupra unei minore, fapt dovedit ca nereal. La data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 12:00, femeia a fost surprinsă în flagrant de polițiștii lugojeni după ce a primit suma de 10.000 de lei de la persoana vătămată", arat, miercuri, Poliția Timiș.

Banii au fost restituiți bărbatului de 63 de ani, iar femeia a fost dusă la audieri, fiind reținută pentru 24 de ore și dusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Magistrații au dispus, miercuri, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Probleme mari pentru doi soți din Lugoj, care au șantajat un bărbat cu un viol închipuit, pentru a-i lua 10.000 de lei