Antena Meniu Search
x

Probleme în rețeaua Orange. Mai mulți abonați nu pot suna sau intra pe internet

Probleme în rețeaua Orange, mai mulți abonați nu-și pot folosi cartela pentru a suna sau a intra pe internet. Rețeaua Orange e picată pentru mai mulți abonați, iar cartela nu funcționează pentru apeluri de voce sau date.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 16:00

Rețeaua Orange e picată
Mai mulți utilizatori Orange nu pot accesa serviciile de voce și date - Hepta

Probleme în rețeaua Orange, mai mulți abonați nu-și pot folosi cartela pentru a suna sau a intra pe internet. Rețeaua Orange e picată pentru mai mulți abonați, iar cartela nu funcționează pentru apeluri de voce sau date mobile.

Site-ul orange.ro poate fi accesat cu dificultate. Problemele de conectare vor fi rezolvate în curând, au anunțat reprezentanții companiei.

"Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă că urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Orange România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Probleme în rețeaua Orange. Mai mulți abonați nu pot suna sau intra pe internet