Antena Meniu Search
x

Anchetă în cazul profesoarei bătute de elevi, într-o şcoală din Teleorman. Agresorii vor fi sancţionaţi

Conducerea şcolii din Teleorman, unde o profesoară de cultură fizică a fost batjocorită şi bătută de elevi, a convocat o şedinţă pentru a stabili vinovaţii.

VIDEO: Elevii care au agresat o profesoară în Şcoala Gimnazială din Poroschia, Teleorman, vor fi sancţionaţi | Sursa: Observator Vezi și

O anchetă este în curs în cazul imaginilor şocante, cu o profesoară bătută de elevi, într-o şcoală din Teleorman. Conducerea Şcolii Gimnaziale din Poroschia a convocat o şedinţă pentru a stabili sancţiunile pentru tinerii agresori.

Directoarea Şcolii Gimnaziale Poroschia i-a convocat pe toţi cei implicaţi în incidentul şocant care a fost filmat săptămâna trecută. La şedinţă au fost prezenţi elevii agresori, dar şi părinţii lor.

Profesoara de cultură civică, victima agresiunii elevilor, nu ar fi vrut să ia parte la întâlnire, pe motiv că îi este ruşine de cele întâmplate. Victima ar mai fi informat conducerea şcolii că nu va depune la poliţie nicio plângere.

De asemenea, profesoara nu a vrut să comenteze incidentul în faţa presei. În schimb, potrivit unor surse, elevii care apar pe imaginile şocante şi-ar fi motivat faptele spunând că pur şi simplu nu o plac pe profesoară şi nu ar mai dori să predea la clasa lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Anchetă în cazul profesoarei bătute de elevi, într-o şcoală din Teleorman. Agresorii vor fi sancţionaţi