Antena Meniu Search
x

Video O profesoară s-a enervat că elevele aveau unghiile prea lungi și le-a tăiat cu o foarfecă uriașă. Fetele făceau practică la un magazin

Imagini revoltătoare vin de la Constanţa. Mai multe eleve au trecut printr-o şedinţă de manichiură cu forţa. Fetele erau în practică într-un magazin alimentar, dar pentru că aveau unghiile prea lungi, profesoara a decis să le taie chiar ea cu o foarfecă mare. Așa le-a rănit la degete. Conducerea şcolii a dat-o afară pe profesoară, iar inspectoratul şcolar aşteaptă rezultatul anchetei disciplinare.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.12.2021, 20:33

Vezi și

Mai multe eleve în clasa a X a la liceul comercial din Constanţa au avut parte de o lecţie umilitoare, acuză părinţii lor. Fetele au mers să facă practică la un supermarket dar profesoara lor, nemulţumită de faptul că au unghiile mari a decis să rezolve problema pe loc.

Şi pentru că nu a găsit altceva mai potrivit, s-a folosit de o foarfecă uriaşă. Pe imaginile filmate de un martor se vede cum printre lăzi de bere şi cutii profesoara le taie unghiile rând pe rând.

Mama unei eleve: ”Nu văd de ce a recurs la gestul respectiv atâta timp cât copiii aveau mănuşi, în acea practică nu aveau contact cu alimente, făceau cu totul altceva”.

Mama unei eleve: ”Trebuia să le lase în pace, le trimitea acasă, ne anunţa pe noi ca părinţi şi se luau alte măsuri”.

Pe acelaşi subiect

Profesoara a rămas fără loc de muncă

Nu doar părinţii sunt supăraţi, ci şi mai marii din Educaţie.

Adriana Dima, director liceu: ”Este regretabil ceea ce s-a întâmplat şi de astăzi doamna nu s-a mai dus la ore, a renunţat la plata cu ora pe care le avea la noi. Orele au fost redistribuite celorlalți colegi din catedră”.

Sorin Mihai, inspector general ISJ Constanța: ”Am solicitat cu celeritate în primul şi în primul rând ca doamna respectivă să nu mai aiba ore la unitatea de invatamant respectiva, era la plata cu ora, şi să se deschidă o anchetă disciplinară în acest sens”.

Părinţii susţin că nu e pentru prima dată când profesoara foloseste metode brutale de educaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O profesoară s-a enervat că elevele aveau unghiile prea lungi și le-a tăiat cu o foarfecă uriașă. Fetele făceau practică la un magazin