Antena Meniu Search
x

O profesoară a fost înjunghiată în Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti. Femeia a fost atacată de un fost elev

Incident şocant la Colegiul "Spiru Haret" din Ploieşti, unde o profesoară de matematică a fost înjunghiată, în urmă cu puţin timp. Anunţul a fost făcut de purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.01.2019, 16:08

Profesoară înjunghiată în Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti - Imagine ilustrativă

Incident şocant la Colegiul "Spiru Haret" din Ploieşti, unde o profesoară de matematică a fost înjunghiată, în urmă cu puţin timp. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Profesoara de matematică a fost înjunghiată în abdomen cu un cuţit de bucătărie, chiar în faţa cancelariei. Surse din anchetă spun că agresorul se numeşte Nițescu Mihai Alexandru, are 22 de ani, şi este fost elev al şcolii.

Mihai Alexandru Niţescu ar fi fost exmatriculat şi, se pare, era stare de ebrietate.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului s-au deplasat echipaje de Poliţie şi un echipaj medical Terapie-Intensivă pentru a acorda victimei primul ajutor.

Profesoara din Ploieşti, înjunghiată de un fost elev

Cuţitul de bucătărie cu care a fost înjunghiată profesoara a fost găsit la faţa locului. Mai mult, asupra agresorului, anchetatorii au găsit un adevărat arsenal.

Femeia de 43 de ani are o plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic, şi a fost transportată la UPU a Spitalului Judeţean Ploieşti. 

Agresorul fost reţinut şi urmează să fie audiat de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O profesoară a fost înjunghiată în Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti. Femeia a fost atacată de un fost elev