Antena Meniu Search
x

Video Profesorul unui liceu din Brașov, acuzat de propriii elevi de hărțuire sexuală: "Există mesaje în care le propune raporturi sexuale altor elevi"

Un profesor de liceu, din Brașov, este acuzat de propriii elevi de hărțuire sexuală. Adolescenții spun că, de ani întregi, dascălul le face avansuri și că îi favorizează la clasă. Există inclusiv mesaje total deplasate între profesor şi tinerii de liceu. Totuşi, bărbatul se apără şi spune că totul este o înscenare. Cazul este acum anchetat de Inspectoratul Şcolar şi de Poliţie.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 18:37

Vezi și

Profesorul de Etică de la Colegiul Economic din Brașov are 40 de ani şi lucrează în instituție de 13 ani. Elevii lui acuză că are un comportament indecent atât în timpul orelor, cât şi în afara lor, în timpul unor conversaţii prin mesaje pe telefon.

Mărturiile șocante ale elevilor

Elev: Știa că mă duc la sală, că fac sport și mi-a zis că să mă duc la sală, ca să-mi crească aia mică mare.  Acum o săptămână, în timp ce eram cu el la oră. Eu eram în bancă și el îmi scria aceste mesaje. Da, se uita la mine insistent, ca să vadă ce răspund. Există mesaje în care el le propune raporturi sexuale altor elevi.

Elev: Eram odată în fața clasei și mi-a arătat poze cu el, din Costinești și el , dând scroll printre poze, ne-a arătat, mie și unui coleg, o poză cu el în chiloți. Și ne-a întors telefonul special să vedem.

Pe acelaşi subiect

Elev: Cu băieții pe care îi plăcea, așa, nu îi chema cu caietul, de exemplu să verifice dacă au scris sau așa și pe restul colegilor și colegelor mai ales le chema.

Totuşi, elevii nu au povestit nimic conducerii şcolii şi nici nu au depus vreo plângere la Poliţie. Au apelat în schimb la un voluntar cunoscut pe internet pentru demascarea prădătorilor sexuali. Profesorul acuzat a fost tras la întrebări chiar în curtea școlii, sub privirile elevilor.

Elevi: Pedofilul! A venit după BEEEEP, ești nebun? Pedofilul!

Cazul profesorului de Etică e acum pe masa conducerii colegiului, Poliției și Inspectoratului Școlar.

Camelia Starețu, director colegiu: La noi la școală n-a venit nimeni, până în acest moment, să spună că se simte hărțuit. Ei comunică de obicei cu profesorii, spun ce probleme au. De ce nu au spus problema aceasta chiar nu îmi dau seama.

Valentin Bucur, purtător de cuvânt ISJ Brașov: Dacă într-adevăr acele dialoguri se vor dovedi a fi unele reale sau elevii, cei care au și acuzat de altfel, astăzi vor veni cu dovezi, evident că se vor lua măsuri drastice împotriva acestui cadru didactic.

Contactat de echipa Observator, profesorul neagă acuzațiile elevilor, susține că totul este o înscenare și că, la rândul său, se va adresa Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Profesorul unui liceu din Brașov, acuzat de propriii elevi de hărțuire sexuală: "Există mesaje în care le propune raporturi sexuale altor elevi"