Antena Meniu Search
x

Prognoza METEO: cum va fi vremea in urmatoarele zile

Suntem sub atentionare de cod portocaliu de ninsori si cod galben de vant. Iata prognoza meteo pentru aceasta saptamana

Banat

In perioada 26 – 31 martie, vremea va intra intr-un proces de incalzire, temperaturile maxime crescand spre 16 grade Celsius in ultimele zile ale intervalului. In prima zi din saptamana, temperaturile minime vor avea o evolutie oscilanta cu valori in medie cuprinse intre -1 si 4 grade Celsius. In intervalul 26 – 31 martie, acestea vor creste treptat, ajungand la 6 grade Celsius.

Crisana

Articolul continuă după reclamă

Din data de 25 martie, temperaturile maxime vor avea o tendinta de crestere, ajungand pana la 14...16 grade Celsius, la sfarsitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor avea valori in crestere de la -8 grade Celsius pana la 6 grade Celsius spre sfarsitul perioadei de prognoza.

Transilvania

Temperaturile maxime vor avea o tendinta de crestere, ajungand panala 12...14 grade Celsius, la sfarsitul intervalului. Mediile temperaturilor minime vor creste de la -12 grade Celsius pana la valori usor pozitive.

Maramures

Maximele termice vor avea o tendinta de crestere, ajungand pana la 12...14 grade Celsius. Minimele nocturne vor fi in crestere pe tot parcursul intervalului de prognoza, de la -10 grade Celsius pana la 4 grade Celsius.

Moldova

Maximele termice vor avea o tendinta de crestere, ajungand pana la 12...14 grade Celsius, la sfarsitul intervalului. Minimele nocturne vor fi in crestere pe tot parcursul intervalului de prognoza, de la -10 grade Celsius panala 4 grade Celsius.

Dobrogea

Minimele vor scadea, atingand valori usor negative, dupa care vor marca o noua crestere, spre 6 grade Celsius la sfarsitul intervalului.

Muntenia

Mediile temperaturilor maxime vor creste, de la o zi la alta, pana la valoarea de 16 grade Celsius. Dupa 26 martie, se remarca o tendinta de crestere constanta a minimelor, pana la aproximativ 5 grade Celsius, in medie.

Oltenia

Incepand din noaptea de 25 martie, temperaturile minime vor avea o tendinta de crestere, spre 6 grade Celsius la sfarsitul intervalului.

La munte

Temperaturile minime vor avea o crestere accentuate de la -12 grade Celsius,pana la 0 grade Celsius in ultimele doua nopti.

sursa: meteoromania.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Prognoza METEO: cum va fi vremea in urmatoarele zile