Antena Meniu Search
x

Programul Rabla Local 2023. Cât timp mai au la dispoziţie şoferii să scape de maşina veche în schimbul a 3.000 de lei

Cei care vor să scape de mașina veche și să se înscrie în Programul Rabla Local o mai pot face, și asta pentru că programul este încă în derulare. În schimbul casării vor primi un stimulent de 3.000 de lei.  

de Angela Bertea

la 28.09.2023, 08:41

Vezi și

Două zile mai au la dispoziție cei care vor să se înscrie în Programul Rabla Local, ce se va încheia pe 29 septembrie. În acest program, cei care își casează mașina nu sunt obligați să își cumpere una noua. În prezent, sunt peste 29.000 de persoane înscrise, cu peste 30.400 de autovehicule casate.

După încheierea programului, primăriile vor fi notificate cu numele şi numărul persoanei care s-a înscris, apoi instituţia va începe implementarea programului, mai exact va aştepta să vină cetăţenii să depună documentele, certificatul de radiere iar în schimb să primească prima de casare.

De asemenea, vin veşti bune de la Ministerul Mediului. Se ia în calcul o nouă ediție a Programului Rabla Local, până la sfârșitul anului, după ce doar aproximativ 30 000 de doritori s-au înscris în prima ediție. Programul Rabla Local a asigurat fonduri pentru casarea a 100.000 de mașini vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Programul Rabla Local 2023. Cât timp mai au la dispoziţie şoferii să scape de maşina veche în schimbul a 3.000 de lei