Antena Meniu Search
x

Programul slujbelor de Crăciun și Anul Nou în Catedrala Patriarhală

De sâmbătă, 25 decembrie 2020, încep slujbele dedicate Sărbătorii Nașterii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, precum şi slujbele pentu trecerea în Noul An.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.12.2021, 11:50

Programul slujbelor de Crăciun și Anul Nou în Catedrala Patriarhală - Profimedia

Pentru respectarea normelor sanitare recomandate de către autorități, accesul în interiorul Catedralei Patriarhale va fi restricționat la un număr maximum de 70 persoane. Potrivit Patriarhiei Române, în Catedrala Patriarhală din București, slujbele de Crăciun și Anul Nou vor fi oficiate conform următorului program liturgic:

Sâmbătă, 25 Decembrie 2021, Praznicul Nașterii Domnului

Între orele 09:30 – 12:30, va fi oficiată Sfânta Liturghie arhierească, împreună cu un sobor restrâns de preoţi şi diaconi, în interiorul Catedralei Patriarhale;

Vineri, 31 Decembrie 2021, Ajunul Anului Nou

Pe acelaşi subiect

Între orele 16:00 – 18:00, va fi oficiată Slujba Vecerniei;

Între orele 23:30 – 00:30, va fi oficiată Slujba trecerii dintre ani de către Preafericitul Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Sâmbătă, 1 ianuarie 2022, Anul Nou

Între orele 09:30 – 12:30, va fi oficiată Sfânta Liturghie arhierească, împreună cu un sobor restrâns de preoți și diaconi, în interiorul Catedralei Patriarhale.

Credincioșii au posibilitatea de a participa la sfintele slujbe în limita numărului de persoane care permite respectarea măsurilor de siguranță sanitară pentru prevenirea contaminării cu Covid-19. 

Accesul în interiorul Catedralei Patriarhale, restricţionat la un număr maxim de 70 persoane

Patriarhia Română anunţă, joi, că, pentru a fi respectate normele sanitare în vigoare, accesul în interiorul Catedralei Patriarhale va fi restricţionat la un număr maxim de 70 persoane. 

”Pentru respectarea normelor sanitare recomandate de către autorităţi, accesul în interiorul Catedralei Patriarhale va fi restricţionat la un număr maximum de 70 persoane”, a anunţat, joi, Patriarhia Română.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Programul slujbelor de Crăciun și Anul Nou în Catedrala Patriarhală