Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Proiectul de acordare a unor vouchere de 500 de lei pentru combustibil în Bucureşti a fost respins

Proiectul de acordare a unor vouchere de 500 de lei pentru combustibil în Bucureşti a fost respins, astăzi, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

de Redactia Observator

la 18.10.2018 , 13:29

Proiectul de acordare a unor vouchere de 500 de lei pentru combustibil în Bucureşti a fost respins Proiectul de acordare a unor vouchere de 500 de lei pentru combustibil în Bucureşti a fost respins - Arhivă

Proiectul de acordare a unor vouchere de 500 de lei pentru combustibil în Bucureşti a fost respins, astăzi, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Proiectul de car-sharing pentru locuitorii din Bucureşti şi judeţul Ilfov care fac naveta în Bucureşti prevedea acordarea unor vouchere de combustibil de 500 de lei pentru cei care împart maşina cu vecini sau colegi.

În timp ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a subliniat că este o măsură pentru decongestionarea traficului din oraş, consilierii generali din opoziţie şi ONG-urile au criticat acest proiect, spunând că este doar o măsură populistă care nu va rezolva adevăratele probleme ale traficului.

Articolul continuă după reclamă

La începutul şedinţei CGMB, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că problema traficului din Bucureşti nu ar trebui să aibă culoare politică, iar anumite proiecte nu ar trebui respinse de consilieri doar pentru că acestora nu le plac iniţiatorii lor.

Pe acelaşi subiect

La rândul său, consilierul general PNL Cătălin Deaconescu a numit-o pe Firea 'primarul voucher', spunând că aşa va rămâne în amintirea bucureştenilor, notează news.ro.

Firea a replicat că o onorează această catalogare, iar viceprimarul Aurelian Bădulescu a afirmat desşpre consilierul liberal că se excită din punct de vedere logoreic atunci când o vede pe Gabriela Firea”.

În final, primarul reproşat opoziţiei că a votat tot politic şi a promis că proiectul va reveni pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de luna viitoare.

Proiectul de hotărâre a fost respins cu 27 de voturi „pentru”, 24 de voturi „împotrivă” şi două abţineri.

Dezbaterea pe proiect a durat aproape două ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Proiectul de acordare a unor vouchere de 500 de lei pentru combustibil în Bucureşti a fost respins