Antena Meniu Search
x

Video Prostituata din Iaşi bătută cu ciocanul de un client, în stare critică. Cine a găsit-o după atac

Atac sângeros şi inexplicabil într-un complex rezidenţial din Iaşi! Un fost angajat al Primăriei a fost arestat şi acuzat că a zdrobit cu ciocanul o tânără de 20 de ani. Victima a ajuns la spital în comă, iar medicii nu ştiu dacă o mai pot salva. Procurorii fac portretul unui suspect violent şi lipsit de scrupule. Anul trecut a furat din telefonul unei foste iubite fotografii intime şi le-a postat pe internet, ca răzbunare. Iar scandalul s-a terminat cu demisia subrefectului.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 22.02.2024, 19:26

Vezi și

Camerele de supraveghere au filmat, în seara atacului, un tânăr care mergea spre blocul unde a fost găsită prostituata cu capul zdrobit. Purta o haină cu glugă şi mergea cu capul în jos, ca şi cum s-ar fi ferit să fie recunoscut. El este suspectul principal în acest caz, Ionuţ Proca, în vârstă de 25 de ani.

Clara Mihociu, reporter Observator: Întâlnirea a avut loc în acest complex rezidenţial. Anchetatorii cred că atacul a fost unul premeditat. Bărbatul a mers înarmat cu un ciocan şi s-a năpustit asupra victimei cu numeroase lovituri până când a aceasta a căzut inconştientă, apoi s-a făcut nevăzut.

Tânăr: Am ajuns acasă în jurul orei 03.30 şi în jurul orei 04.00 a fost un pic de gălăgie afară. Am văzut Ambulanţa, Poliţia.

Victima atacului violent de la Iaşi a fost găsită de cel care îi găsea clienţi

Pe acelaşi subiect

Victima atacului violent de la Iaşi a fost găsită de cel care îi găsea clienţi victimei şi care îi cerea cotă-parte din câştig. A sunat la 112, iar tânăra a fost dusă de urgenţă la spital. Medicii evită să spună dacă va supravieţui.

Lucian Eva, manager spitalul de Neurochirurgie Iași: A fost supusă şi unei intervenţii chirurgicale laborioase şi în continuare echipa medicală face tot ce este posibil ca să o menţină în viaţă.

Suspectul principal, Ionuţ Proca, a lucrat mai mult de un an la Primăria Iaşi. A fost nevoit să demisioneze, însă, după un scandal care a zguduit oraşul.

Sebastian Buraga, Purtător de cuvânt primărie Iași: A lucrat la Primăria Municipiul Iaşi, fiind angajat prin concurs pe postul de debutant la Biroul de Cooperare Transfrontalieră în vara anului 2022. Nu a avut probleme de relaţionare la locul de muncă.​

Clara Mihociu, reporter Observator: Bărbatul a ajuns în atenţia anchetatorilor şi după ce a accesat în mod ilegal telefonul fostei sale iubite, de pe care a descărcat mai multe imagini compromiţătoare cu ea în ipostaze indecente alături de fostul subprefect al judeţului Iaşi, Marian Grigoraş. Imediat ce a intrat în posesia imaginilor, Ionuţ Proca a distribuit aceste fotografii în spaţiul public pentru a se răzbuna.

Anchetatorii încep să contureze portretul unui om cu două feţe. Bărbatul bănuit că a atacat prostituata cu ciocanul se prezenta pe Facebook ca actor şi asistent manager la Serile Filmului Românesc. Directorul festivalului îl contrazice, însă.

Dacă femeia moare, va fi acuzat de crimă

Andrei Giurgea, Director Serile Filmului Românesc: A colaborat cu noi pe partea tehnică, deci nu a fost nici asistent manager, nici asistent nu ştiu ce. Niciodată nu mi-a ridicat semne de întrebare. Ce e drept, foarte timid.

În timp ce victima lui era la reanimare, agresorul încerca să pună distanţă între el şi anchetatorii care începeau să îl caute. Fugea la Bucureşti, la 400 de kilometri distanţă.

Cristina Filip, reporter Observator: Bărbatul a reuşit să stea ascuns doar trei zile. Poliţiştii l-au identificat chiar în acest loc, cu puţin timp înainte de a intra la muncă, în sediul Administraţiei Fondului Naţional Cultural. Nu s-a opus reţinerii.

Anchetatorii încearcă să afle dacă agresorul şi tânăra de 20 de ani zdrobită cu ciocanul se cunoşteau sau dacă prostituata a fost o victimă aleasă aleator. Dacă femeia moare, va fi acuzat de crimă şi ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Prostituata din Iaşi bătută cu ciocanul de un client, în stare critică. Cine a găsit-o după atac