Antena Meniu Search
x

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu organizează un protest în București

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu organizează duminică un protest în București. Este un marș pentru aflarea adevărului în cazul celor două adolescente, au transmis rudele.

de Redactia Observator

la 02.02.2020, 08:41

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu
Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu anunță un protest în București, duminică - Facebook

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu organizează duminică un protest în București. Este un marș pentru aflarea adevărului în cazul celor două adolescente, au transmis rudele.

Manifestația va începe la ora 12.00, în Piața Universității din București. Protestatarii vor porni apoi în marș și se vor opri în fața Parchetului General.

Destinația finală a protestului va fi Dealul Patriarhiei. ”Participanţii se vor ruga împreună pentru cele două fete, dar şi pentru toţi copiii României, traficaţi, violaţi, abuzaţi de persoane şi clanuri lăsate în libertate”, au spus organizatorii.

”Cele două familii vă adresează dumneavoastră, cetăţenilor României, rugămintea de a veni alături de noi, pentru a determina din partea instituţiilor statului o atitudine responsabilă faţă de viitorul şi siguranţa copiilor dumneavoastră. Acum a fost cazul nostru. Mâine poate fi al oricărei familii din România. De asemenea, adresăm rugămintea tuturor românilor de a organiza proteste spontane în localităţile în care trăiesc, din mediul urban sau rural. Nu este important numărul participanţilor, ci semnalul civic pe care îl putem transmite împreună: «STOP TRAFICULUI DE PERSOANE şi NEPĂSARII INSTITUŢIILOR STATULUI FAŢĂ DE COPIII NOŞTRI. În mediul rural, este suficient să vă adunaţi în faţa sediului postului de Poliţie. Poate fi şi un singur român în fiecare localitate prin protest, în faţa postului de poliţie din comună. Majoritatea abuzurilor şi nedreptăţilor au loc în mediul rural şi vă rugăm să aveţi curajul de a lupta alături de noi. Caracterul protestului este unul paşnic şi fără violenţă, însă prin ieşirea din casă în faţa autorităţilor, transmitem un mesaj clar: «AŞA NU SE MAI POATE», au transmis rudele Alexandei Măceșanu și Luizei Melencu.

Organizatorii mai spun că proteste similare vor avea loc și în alte orașe din țară și străinătate. E cel de-al doilea protest al familiilor celor două adolescente, după cel din 11 ianuarie.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu organizează un protest în București