Antena Meniu Search
x

Video Manifestații anti-vaccinare în toată ţara, mii de români și-au strigat nemulțumirea: "Tot ce se întâmplă este anormal"

A fost duminica manifestațiilor anti-vaccinare. În mai multe oraşe din ţară, mii de români au ieşit în stradă să-şi strige nemulţumirea. În Suceava, Sibiu sau Cluj-Napoca, protestatarii au manifestat până s-a înnoptat, nemulţumiţi de măsurile impuse de autorităţi. 

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 09:46

Vezi și

Într-o horă pe muzică tradiţională! Aşa s-a încheiat protestul care a avut loc în Suceava, aseară! Peste o mie de oameni au ieşit în stradă încă de după-amiază, pentru a-şi striga nemulţumirea cu privire la restricţiile impuse de autorităţi şi pentru a manifesta împotriva certificatului verde şi a vaccinării.

Libertate! Libertate! Libertate! 

Proteste împotriva obligativităţii vacinării la locul de muncă

''Libertate'' s-a strigat şi în Piaţa Mare din Sibiu. Zeci de persoane au protestat împotriva obligativităţii vacinării la locul de muncă.

Pe acelaşi subiect

Doru Apostu, organizator: Prin această hotărâte CNSU, participarea la proteste a fost limitată la maxim 100 de persoane, obligatoriu toate vaccinate. Exact împotriva la asta protestăm. Nu văd de ce să mă vaccinez ca să particip la un protest antivaccinare.

Protestatarii şi-au strigat oful şi l-au scris şi pe pancarte. Aceştia consideră că hotărârea CNSU este abuzivă şi discriminatorie. 

Văd că se încearcă cu orice preţ să ne fie încălcat chiar şi dreptul la muncă. Tot ce se întâmplă este anormal. 

Ieri, preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins la ieşirea din Biserica Romano-Catolică ''Sfânta Treime'' de protestatarii supăraţi. Aceştia l-au huidut, deşi în urmă cu doi ani era aplaudat de sibieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Manifestații anti-vaccinare în toată ţara, mii de români și-au strigat nemulțumirea: "Tot ce se întâmplă este anormal"