Antena Meniu Search
x

Video Protestul transportatorilor continuă. Peste 600 de camioane şi 400 de utilaje agricole din toată ţara vor încerca să intre în Capitală

Pentru că nu au ajuns la un numitor comun cu guvernanții, transportatorii promit că vor continua si astăzi protestele, când vor încerca din nou să ajungă la Palatul Victoria. 

de Redactia Observator

la 12.01.2024, 09:03

Vezi și

Protestatarii au spus că peste 600 de camioane şi 400 de utilaje agricole din toată ţara vor încerca şi astăzi să între în Capitală. Şoferii au făcut o coloană de utilaje, care merg cu o viteză extrem de redusă, de maximum 10 km pe oră. Şi asta după ce, noaptea trecută, au fost obligaţi de poliţişti să plece cu utilajele de la intrarea în Capitală.

Transportatorii şi fermierii au venit din toate colţurile ţării pentru a ajunge la Guvern pentru a-şi spune oful. Ei spun că peste 30 de mii de agricultori sunt în pragul falimentului, din cauza datoriilor pe care le au către furnizori. Speră că problemele se vor rezolva odată ce vor fi auziţi şi înţeleşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Protestul transportatorilor continuă. Peste 600 de camioane şi 400 de utilaje agricole din toată ţara vor încerca să intre în Capitală