Antena Meniu Search
x

Protestul transportatorilor şi fermierilor. 50 de tractoare blochează centrul Braşovului; traficul în oraş este dat peste cap

Continuă protestele transportatorilor şi fermierilor din ţară. În Braşov, timp de trei zile, peste 50 de camioane, utilaje agricole şi autoturisme de transport persoane vor circula în coloană pe străzile din oraș. Mitingurile sunt aprobate între orele 11 şi 15. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 13:34

Vezi și

În Braşov, traficul este dat peste cap pentru că una dintre cele două coloane de protestatari a traversat centrul oraşului. Sunt aproximativ 50 de tractoare ale fermierilor din Braşov, dar şi din judeţele limitrofe. 

Este vorba despre un protest autorizat, care se va organiza pe parcursul a trei zile (luni, marţi şi miercuri), în intervalul 11 - 15. Participanţii au obţinut autorizaţie din partea primăriei pentru a-şi striga în stradă nemulţumirea faţă de regimul transporturilor, regimul agriculturii.  

Proteste, inclusiv în centrul oraşului

Fermierii şi transportatorii braşoveni continuă manifestaţiile, începând de luni aceştia protestând cu camioane şi utilaje agricole inclusiv în centrul municipiului Braşov.

Pe acelaşi subiect

Primăria Braşov a anunţat, luni, că a eliberat un aviz pentru aceste proteste, care se desfăşoară pe două trasee - unul incluzând zona centrală a oraşului - între orele 11,00 şi 16,00, în zilele de luni, marţi şi miercuri.

Traseul principal este: bd. Griviţei, vizavi de Piaţa Stupini, sens giratoriu Onix, str. 13 Decembrie, str. Iuliu Maniu, Casa Armatei, bd. Eroilor, str. 15 Noiembrie, calea Bucureşti până la Podul Dârste. Cel de-al doilea traseu pleacă de la Podul Dârste şi trece pe calea Bucureşti, bd. Saturn, bd. Alexandru Vlahuţă, str. Hărmanului. Potrivit Primăriei Braşov, acordul pentru protest a fost eliberat în 26 ianuarie.

Conform organizatorilor, la acest protest vor participa fermieri şi transportatori cu 50 de camioane, cap tractor, utilaje agricole tractoare şi alte autovehicule.

Fermierii braşoveni au protestat şi în perioada anterioară, timp de mai multe zile, însă coloanele de camioane nu au intrat în oraş, rămânând pe centura ocolitoare a municipiului, iar traficul nu a fost perturbat semnificativ, manifestaţiile având loc de seara şi până noaptea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Protestul transportatorilor şi fermierilor. 50 de tractoare blochează centrul Braşovului; traficul în oraş este dat peste cap