Antena Meniu Search
x

Video Provocare extremă pe litoral - baie în marea înghețată. Premiu "fierbinte" pentru câștigător: "Ai nevoie de curaj"

Provocare plină de fiori. La Constanţa a început Cool Challenge - concursul care, în ianuarie, îi trimite pe tinerii curajoşi să facă baie în Marea Neagră, înconjuraţi de gheaţă. Câştigătorul va primi titlul de Urs Polar şi un premiu... fierbinte. 

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 19:33

Vezi și
  • Participant: În apă a fost foarte rece, dar, în ciuda acestui fapt, senzaţia a fost una minunată. Nu am stat niciun minut. Am zis că încep progresiv. Undeva la 20 - 30 de secunde
  • Participant: Nu e prima dată când fac treaba asta. Azi fiind prima zi la acest challenge, apa, restul de rece. Am stat doar 10 minute, atât mi-am propus să stau.

Zeci de tineri au acceptat provocarea iernii pe litoral

Au aruncat hainele groase, de iarnă, şi s-au îmbrăcat cu şortul de baie. Regulamentul este simplu - cine rezistă cel mai mult în apa rece câştigă. Pentru siguranţa lor, înotătorii au fost supravegheaţi de un salvamar.

  • Gabi Culea, sef salvamar: Sunt oameni care se pregătesc, vin dotaţi, cu pături, au ceaiuri calde după ce termină. E foarte important să nu intri brusc, să nu faci un stop cardio-respirator sau să ai alte probleme medicale.
  • Andrei Ștefan, organizator: Ai nevoie de curaj. E vorba şi de sănătate aici. E vorba de longevitate, sunt chestii foarte benefice la ce facem aici. Nu doar nebunie. 

Când au ieşit din mare, temerarii s-au încălzit la un foc de tabără, cu vin fiert. 

Ursul Polar, aşa cum va fi numit marele câştigător al competiţiei, primeşte un abonament de 6.000 de lei la SPA. Locul doi, pinguinul, va primi un curs de kiting. Ceilalţi participanţi se vor bronza gratis la vară pe şezlong -  primesc un voucher de 1.200 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Provocare extremă pe litoral - baie în marea înghețată. Premiu "fierbinte" pentru câștigător: "Ai nevoie de curaj"