Antena Meniu Search
x

Video Proxenetismul, ca afacere de familie. Cum acţiona o reţea din Timişoara şi de unde erau racolate fetele

O afacere de familie, cu tinere obligate să se prostitueze, a fost lichidată de procurorii DIICOT. Fetele, majoritatea din familii sărmane, erau bătute şi lăsate fără acte. Calvarul lor a luat sfârşit abia după ce una dintre victime a reuşit să fugă şi să-i dea în vileag pe proxeneţi la Poliţie.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.06.2023, 13:31

Vezi și

Încă din vara anului trecut, membrii reţelei au mers în mai multe judeţe din nordul ţării. Acolo au găsit fete dispuse să lucreze pentru ei. Proveneau din familii sărmane sau destrămate şi nu au fost greu de convins. Patru dintre ele au venit în Timişoara în căutarea unui trai mai bun. O dată ajunse aici, au fost imediat obligate să se prostitueze. Au fost cazate în două apartamente din Timişoara, iar în fiecare dimineaţă, unul dintre cei doi fii ai familiei le prelua şi le ducea la ieşirile din oraş, acolo unde racolau clienţi.

În medie, fetele aveau câte 5-6 clienţi pe zi, spun anchetatorii. Apoi, unul dintre membrii familiei trecea din nou pe la fete şi le lua toţi banii. Tinerele au fost ameninţate şi chiar bătute şi ca să nu fugă le-au fost luate actele de identitate. În urmă cu câteva săptămâni, una dintre fete a reuşit să fugă şi a anunţat poliţia. Astăzi, 14 iunie, membrii reţelei au fost ridicaţi de oamenii legii. Sunt cercetaţi pentru trafic de persoane şi constituire de grup infracţional organizat. Audierile se desfăşoară la DIICOT Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Proxenetismul, ca afacere de familie. Cum acţiona o reţea din Timişoara şi de unde erau racolate fetele