Antena Meniu Search
x

Pui de pisică, salvat în ultima clipă: căzuse într-un puţ adânc de 10 metri. Misiune specială a pompierilor din Braşov

Intervenție dificilă pentru salvatorii de la ISU Brașov. Pompierii au reușit să salveze un pui de pisică care era căzuse într-un puț adânc de 10 metri. Intervenţia a fost cu atât mai grea, în condiţiile în care puţul în care animalul a căzut era foarte îngust. În final, pisicuța a fost scoasă în siguranță din fântână și eliberată. 

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 07:30

Pui de pisică, salvat în ultima clipă: căzuse într-un puţ adânc de 10 metri. Misiune specială a pompierilor din Braşov
Pui de pisică, salvat în ultima clipă: căzuse într-un puţ adânc de 10 metri. Misiune specială a pompierilor din Braşov - ISU Brașov

Apelul prin care a fost solicitat sprijin a fost primit la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, sâmbătă, în jurul orei 20:50.

Pisicuța, scoasă în siguranță din fântână

O persoană a anunţat că este nevoie de intervenţia salvatorilor pentru recuperarea unei pisici care a căzut într-un puţ cu o adâncime de 10 metri, pe strada Ioan Popasu, din municipiul Braşov.

„La faţa locului s-au deplasat o autoscară încadrată cu alpinişti şi o autospecială cu apă şi spumă. Pompierii alpinişti au coborât în rapel şi s-a intervenit cu trepiedul de salvare de pe autoscară. După o intervenţie destul de dificilă, fiind vorba de un puţ adânc şi destul de îngust, puiul de pisică captiv a fost salvat şi eliberat”, informează ISU Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Pui de pisică, salvat în ultima clipă: căzuse într-un puţ adânc de 10 metri. Misiune specială a pompierilor din Braşov