Antena Meniu Search
x

"Puteau să mănânce un șnițel". Au comandat cel mai scump preparat din meniu, apoi au plecat fără să plătească, într-un restaurant din Mangalia

Au mâncat de toți banii dar...n-au plătit. Un cuplu venit pe litoral a reușit să păgubească un restaurant, după ce au comandat unul dintre cele mai scumpe preparate din meniu și au fugit fără să plătească suma integrală de bani. Nota de plată era de peste 300 de lei, iar cei doi au reușit să păcălească personalul spunând că merg la mașină pentru a lua suma de bani de care aveau nevoie. 

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 12:38

Vezi și

Cuplul a vrut să petreacă o zi plină cu răsfăț pe litoralul românesc, așa că a decis să mănânce la  restaurantul „Lebăda”, din Mangalia. Mai mult, au dus răsfățul la un alt nivel și au comandat cel mai scump preparat din meniu, anume sturionul. Deși prețul era mai piperat față de alte preparate din meniu, cei doi au ales ca la final să plătească doar cât doresc ei, potrivit ReplicaOnline.

„Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire. Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte. Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația. Dacă tot au făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu”, a declarat patrona restaurantului.  

Au mâncat cel mai scump preparat din mediu și au plecat fără să plătească

După ce au mâncat pe săturate și au realizat că nu au bani suficieți pentru a acoperi nota de plată, cei doi au păcălit personalul restaurantului spunând că au euro în mașină și că vor merge să-i ia, pentru a plăti consumația. Totuși, când cei doi au ieșit pe ușa restaurantului, au dispărut într-o fracțiune de secundă. 

„După aceea au spus că se duc la mașină că ei nu au lei de fapt, că au euro și că nu ar fi o problemă, se pot duce singuri, sunt camere, și nu ar face chestii de genul, să fugă, ceea ce s-a și întâmplat. Unul dintre ospătari i-a spus altuia să-și lase șorțul și cartela și să meargă cu ei până la mașină să nu mai facă aceștia un drum. Până și-a lăsat el șorțul, ei au luat-o la fugă și asta a fost. Nu a mai apucat nimeni să-i vadă, într-o fracțiune de secundă fata a dispărut. Noi avem o porțiune mică până în locul în care se bifurcă faleza, iar când colegul a ajuns acolo, nu a știut pe unde să o ia. Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel...” a continuat patroana restaurantului „Lebăda” din Mangalia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Puteau să mănânce un șnițel". Au comandat cel mai scump preparat din meniu, apoi au plecat fără să plătească, într-un restaurant din Mangalia