Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre se căsătoreşte, astăzi, cu Roxana Mihalache, la Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, se căsătoreşte astăzi, la Penitenciarul Rahova, cu iubita lui, Roxana Mihalache.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.07.2019, 10:14

Radu Mazăre, nuntă în penitenciarul Rahova cu Roxana Mihalache
Radu Mazăre, nuntă la penitenciarul Rahova cu iubita lui, Roxana Mihalache - Hepta

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, se căsătoreşte astăzi, la Penitenciarul Rahova, cu iubita lui, Roxana Mihalache.

Ceremonia, care va fi una fără naşi, fără rochie de mireasă şi chiar fără fotografii, va începe la ora 15.00 şi va fi oficiată de un ofiţer al Stării Civile din cadrul Primăriei Sectorului 5 al Capitalei.

La nunta lui Radu Mazăre au voie să participe doar 10 persoane, astfel că fostul primar va fi înconjurat doar de familie.

Pe acelaşi subiect

"Nu avem meniu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă, astea sunt condiţiile. Normal, o să am o rochie, dar nu o să fie nicio roche specială. La căsătorie participă familia. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atâta tot. Eu cel mai mult îmi doresc să fim împreună", a declarat Roxana Mihalache pentru Observator.

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a precizat că nici vestimentaţia nu va fi una specială.

"Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (...) El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate", a declarat fratele fostului edil, Mihai Mazăre.

Nunta lui Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova

Mihai Mazăre a mai explicat, pentru Mediafax, că nunta lui Radu Mazăre nu va fi fotografiată pentru că toate telefoanele şi aparatele electronice sunt oprite la intrare.

"Poze nu se fac, este fără fotografii, nici măcar o poză pentru că nu o să fie tehnic posibilitatea, nu avem telefoane, aparate nu avem nimic, toate se predau, când intri le pui la o căsuță într-un dulap cum fac toți și acolo rămân până ieși. Nici ei nu cred că au voie, penitenciarul este obiectiv protejat bănuiesc, clasificat din alte puncte de vedere și nu cred că poți să faci poze", a mai explicat Mihai Mazăre.

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar şi a ajuns în România în noaptea de 20 spre 21 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri de pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Radu Mazăre se căsătoreşte, astăzi, cu Roxana Mihalache, la Penitenciarul Rahova