Antena Meniu Search
x

Raed Arafat: „Doamna doctor A MURIT!”

Echipele de intervenţie au adus cu şalupa la mal trupul unuia dintre dispăruţii în lacul Siutghiol

foto: Neptun Tv

UPDATE: Medicul recuperat de pompieri şi internat în stare critică la Spitalul Judeţean Constanţa a murit. Femeia din elicopterul SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol, care era internat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, a murit, a declarat, luni seară, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

UPDATE - O a treia persoană din echipajul elicopterului SMURD a fost găsită, luni seară, de scafandri ai Forţelor Navale, în apele lacului Siutghiol, şi urmează să fie adusă cu şalupa la mal, a anunţat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Acesta a precizat că nu ştie dacă este vorba despre pilotul elicopterului sau despre asistenta medicală care se afla la bordul aparatului.

Echipele de intervenţie au adus cu şalupa la mal trupul unuia dintre dispăruţii în lacul Siutghiol

Echipele de intervenţie au adus cu şalupa la mal, luni seară, în jurul orei 21.25, trupul unuia dintre cei trei dispăruţi în lacul Siutghiol, în urma prăbuşirii elicopterului SMURD, la ora transmiterii ştirii echipele medicale făcându-i masaj cardiac.

Potrivit secretarului de stat în MAI Raed Arafat, este vorba despre copilotul elicopterului prăbuşit, echipajele medicale aflate la faţa locului începând imediat masajul cardiac. Arafat a spus că bărbatul este în stop-cardiorespirator şi în şoc hipotermic şi posibil şi cu traumatisme, relatează Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Raed Arafat: „Doamna doctor A MURIT!”