Antena Meniu Search
x

Rafael, tânărul mort în teribilul accident de motocicletă de la Dumitriţa, putea să scape cu viaţă. Gestul care i-a fost fatal

O comunitate întreagă este în stare de şoc după moartea unui tânăr de 20 de ani. Bărbatul dintr-o comună din Bistriţa-Năsăud a fost ucis într-un accident de motor. Aseară, a plecat într-o cursă periculoasă, pe teren accidentat, fără nicio protecţie.

Vezi și

O comunitate întreagă este în stare de şoc după moartea unui tânăr de 20 de ani. Bărbatul dintr-o comună din Bistriţa-Năsăud a fost ucis într-un accident de motor. Aseară, a plecat într-o cursă periculoasă, pe teren accidentat, fără nicio protecţie. Când a încercat să urce un deal, a căzut într-o groapă adâncă. A murit la doar două luni de la căsătorie. Poliţiştii cred că dacă avea cască de protecţie ar fi putut fi salvat.

Rafael a lucrat ieri toată ziua la casa în care visa să-şi crească copiii alături de proaspăta lui soţie. Seara a vrut să se relaxeze. A luat motocicleta fratelui său şi a plecat într-o aventură pe două roţi. Căuta adrenalină, pe drumuri accidentate, spun apropiaţii. Pentru asta a mers pe un deal din satul Dumitriţa, la doar un kilometru de casă. 

Parcă acum văd. Ieşea pe poartă pe motor şi a strigat nevastă-sa după el: "Nu sta mult!". Şi s-a dus. M-am uitat după el, încă mergea destul de tare, spune un vecin.

Pe iarba udă, Rafael a pierdut controlul motorului şi s-a prăbuşit într-o groapa adâncă de peste trei metri. Fratele l-a găsit inconşient. Echipajul medical a încercat aproape o oră să-l readucă la viaţă. 

Pe acelaşi subiect

Acolo i-a fost scris. Tânăr, păcat de el. Două familii sunt distruse. Şi părinţii şi nevastă-sa, spune un apropiat.

Pentru plimbarea cu motorul, tânărul nu şi-a luat nicio măsură de siguranţă. Nu avea nici măcar cască de protecţie. Deşi asta i-ar fi putut salva viaţa.

Testele au aratat că, în cazul unul accident, casca poate reduce riscul decesului cu aproape 45%, iar rănile puternice la nivelul capului sunt astfel evitate în proporţie de aproape 70%.

Săptămâna trecută, un motociclist echipat corespunzător a scăpat cu viaţă dintr-un accident rutier violent. Bărbatul de 46 de ani a supravieţuit după ce a intrat în plin într-o maşină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Rafael, tânărul mort în teribilul accident de motocicletă de la Dumitriţa, putea să scape cu viaţă. Gestul care i-a fost fatal