Antena Meniu Search
x

Gest şocant la peste 200 km/oră! Un motociclist a acţionat frâna unui adversar, la Marele Premiu din San Marino (Video)

Gest scandalos al italianului Romano Fenati, duminică, în timpul cursei de Moto2, din cadrul Marelui Premiu al statului San Marino.

Gest şocant la peste 200 km/oră! Un motociclist a acţionat frâna unui adversar, la Marele Premiu din San Marino
Gest şocant la peste 200 km/oră! Un motociclist a acţionat frâna unui adversar, la Marele Premiu din San Marino - Captură YouTube

Gest scandalos al italianului Romano Fenati, duminică, în timpul cursei de Moto2, din cadrul Marelui Premiu al statului San Marino.

În timp ce rulau cu peste 200 de km/oră, pe linia dreaptă a circuitului de la Misano, Fenati a acţionat frâna motocicletei compartriotului său Stefano Manzi.

După o luptă cot la cot, Fenati a ajuns paralel cu Manzi, a întins mâna stângă şi a atins frâna motocicletei rivalului, reuşind să-l încetinescă puţin şi să-l depăşească apoi pe linia dreaptă. Din fericire, Manzi şi-a păstrat echilibrul, dar a abandonat cu şapte tururi înaintea finalului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fenati, descalificat şi dat afară de echipă

Pentru gestul său, Fenati a fost descalificat şi suspendat două curse.

Mai mult, astăzi, Marinelli Snipers Team a anunţat excluderea din echipă a lui Romano Fenati.

"Anunţăm că Marinelli Snipers Team va termina imediat contractul cu sportivul Romano Fenati pentru conduită nesportivă şi periculoasă care a afectat imaginea tuturor. Cu mare regret, trebuie să precizăm că actul său iresponsabil a pus în pericol viaţa altui concurent şi nu poate fi scuzat în niciun fel. Din acest moment, motocilcistul nu va mai participa la nicio cursă cu Marinelli Snipers Team. Echipa, toţi sponsorii şi cei care care l-au susţinut întotdeuna le cer iertare fanilor Campionatului Mondial", se arată într-un comunicat al echipei italiene.

Fenati avea o înţelegere cu producătorul de motociclete MV Agusta, pentru a face din echipa de Moto2 ce urmează a fi lansată anul viitor.

Însă gestul lui de duminică a pus capăt acestei înţelegeri. 

Mai mult, lumea motociclismului cere suspendarea pe viaţă a lui Fenati.

"Nu ar trebui să mai concureze vreodată pe o motocicletă. Nu îi poţi face asta altui concurent. Ne riscăm suficient viaţa", a declarat britanicul Cal Crutchlow de la Team LCR, care a terminat pe locul 3 cursa de MotoGP din Marele Premiu al statului San Marino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Gest şocant la peste 200 km/oră! Un motociclist a acţionat frâna unui adversar, la Marele Premiu din San Marino (Video)