Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Răfuială cu bâte şi macete, pe o stradă din Buftea. Un bărbat a fost atacat la miezul nopţii, în propria maşină

Un bărbat din Buftea a fost atacat cu bâte şi macete în propria maşină, iar scandalul are iz electoral. Totul ar fi avut loc din cauza neîntelegerilor dintre mai mulţi simpatizanţi politici. Incidentul vine la doar trei zile după ce, tot în Buftea, un bărbat care împărţea pliante electorale pe străzi a fost împuşcat cu un pistol tip air soft în picior de un individ care susţinea alt partid. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 09.06.2024 , 08:49

În preajma alegerilor locale, spiritele s-au încins în localitatea Buftea. Aproape de miezul nopții, un bărbat a fost atacat de un grup de oameni necunoscuți care i-au vandalizat autoturismul. "Am intrat pe o stradă, erau 50 de persoane cu macete în mână, cu topoare. Au tăbărât pe maşina mea, fără să am legături cu ei, fără să le zic ceva, fără absolut nimic", spune bărbatul.

Omul ar fi fost înconjurat de mai mulți indivizi înarmaţi cu bâte și macete. "Dacă masina mea se oprea in momentul ala si nu mai functiona, poate eram si mort la ora actuala", continuă bărbatul.

Scandalul ar avea iz electoral

Vezi și

Victima nu era singură în autoturism, pe scaunul din drepta se mai afla alt bărbat care crede că scandalul a pornit de la simpatiile politice diferite pe care aceștia le au.

Totul în contextul în care în urmă cu câteva zile, în aceeaşi zonă, un alt bărbat a fost împuşcat în picior pe stradă în timp ce împărţea pliante electorale. 

După incident, bărbații au mers la Politia Orașului Buftea și au depus plângere împotrivă celor care le-au pus viața în pericol. Până în acest moment, polițiștii au identificat șapte persoane care ar fi fost implicate în acest scandal, iar cercetările continuă pentru a se afla de la ce a pornit totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
De câte ori consumaţi mezeluri pe săptămână?
Observator » Evenimente » Răfuială cu bâte şi macete, pe o stradă din Buftea. Un bărbat a fost atacat la miezul nopţii, în propria maşină