Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Răfuială într-un club din Iaşi, la concertul unui cântăreţ de muzică de petrecere. Scandalagiii s-au lovit cu bâte şi pumni, sub privirile a sute de oameni

A fost bătaie generală într-un club din Iaşi. Mai mulţi petrecăreţi s-au lovit cu bâte, pumni şi picioare în timpul unui recital al unui cântăreţ de muzică de petrecere.

de Clara Mihociu

la 03.08.2024 , 13:42

Organizatorii spun că totul a fost premeditat în acea seară şi că cei care au fost implicaţi în acest conflict au venit ţintiţi pentru a-l ataca pe cel care a şi ajuns, de altfel, la spital. 

Sote de oameni au asistat la bătaia generală

Şi-au cerut scuze faţă de cel care susţinea concertul.

Vezi și

Sute de oameni erau prezenţi în locaţia respectivă, o locaţie nouă din apropierea Iaşului. Ulterior, s-a sunat la 112, după ce, iniţial, trei persoane au intrat într-un conflict spontan. Au venit şi alţi bărbaţi ca să îi atace pe aceştia. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital. 

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au venit atât cei de la Serviciul de acţiuni speciale din cadrul IPJ Iaşi, cât şi jandarmii. Doar că agresorii nu au mai fost găsiţi acolo.

"La data de 02.08.2024, în jurul orei 01:00, Secţia nr. 4 Poliţie Iași a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui club, din municipiul Iași, se află un conflict în desfășurare, între două grupuri de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și I.J.J. Iași. Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că în incinta clubului ar fi avut loc un conflict spontan între trei bărbați, ulterior, la fața locului, venind mai multe persoane, care l-ar fi agresat fizic pe unul dintre cei implicați în conflictul inițial. Acesta a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, precum și transportul la o unitate spitalicească. La sosirea forțelor de ordine, agresorii nu au mai fost găsiți la fața locului. 

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt, pentru identificarea tuturor celor implicați în incident și în vederea luării măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Iaşi.

 S-a deschis un dosar penal în acest caz şi continuă verificările pentru a se lua şi măsuri.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Răfuială într-un club din Iaşi, la concertul unui cântăreţ de muzică de petrecere. Scandalagiii s-au lovit cu bâte şi pumni, sub privirile a sute de oameni