Antena Meniu Search
x

Video Rahova, cartierul general al copiilor. Străzile au devenit un imens loc de joacă pentru cei mici

Jocuri, distracţie şi spectacole de teatru. Cartierul Rahova a devenit pentru patru zile centrul distracţiei pentru copii, în această minivacanţă. Aşa au decis autorităţile să marcheze prima ediție din acest an a programului "Străzi deschise", eveniment care continuă şi astăzi, atât pe strada Bârcă din sectorul 5, cât şi pe Calea Victoriei, strada care consacrat evenimentul.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.06.2023, 09:20

Vezi și

Sunt trei zile de când una dintre cele mai cunoscute străzi din cartierul Rahova a devenit un imens loc de joacă pentru cei mici, și de promenadă pentru cei mari. Anul acesta, organizatorii au decis ca prima ediție a evenimentului "Străzi deschise în București" să aibă loc în sectorul 5 al Capitalei, într-o zonă în care au loc mai rar astfel de evenimente. "Nu suntem pentru prima dată pe strada Bârcă, ca noutate strada este deschisă integral, față de anul trecut. De aceea ne-am întors aici, pentru că și anul acesta oamenii ne-au primit cu brațele deschise. O să fim aici cu ateliere, cu activități sportive, cu mini-terenuri de sport, cu spectacole, cu piese de teatru. Este un festival al copiilor", a declarat Georgiana Neagu, organizator.

Cei mici îşi pot arăta îndemânarea la jocurile de minigolf, baschet sau bowling. De asemenea, copiii îşi pot pune în valoare creativitatea pentru a confecționa accesorii, brelocuri sau măști. Vedetele festivalului au fost, însă, spectacolele de teatru și circ, susținute de actorii veniți special pentru a-i surprinde pe copii. "Partea cu teatrul Masca a fost foarte interesantă aseară. Foarte constructivă pentru copii. Este foarte bună ideea!", spune mama unei fetiţe. Evenimentul continuă și astăzi în Rahova, până diseară, la ora 22:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Rahova, cartierul general al copiilor. Străzile au devenit un imens loc de joacă pentru cei mici