Antena Meniu Search
x

Video Răsfăţ de Valentine's Day. Cât plătesc îndrăgostiţii pentru o noapte de neuitat, care include cazare, spa şi o cină romantică

Cu două zile înainte de Valentine's Day, multe cupluri şi-au făcut deja planuri cum să celebreze iubirea şi pot fi o sursă de inspiraţie pentru nehotărâţi. Idei sunt infinite - de la o cină cu meniu afrodiziac, până la răsfăţuri într-un spa ori o simplă întâlnire presărată cu tandereţe şi flori. 

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 20:10

Vezi și

De Valentine's Day, camerele hotelurilor par desprinse dintr-o poveste de dragoste. Flori, fructe în ciocolată, prosecco şi tot felul de alte detalii romantice îi aşteaptă pe îndrăgostiţi pentru o noapte de neuitat. 

Cristina Huzum, reprezentant hotel: Un tratament VIP special în cameră, unde vor avea vin spumant şi căpşuni glasate, bineînţeles un set up frumos cu petale de trandafiri şi a doua zi dimineaţă, dacă doresc, pot servi micul dejun în pat. 

Răsfăţul poate fi rafinat cu sesiuni la spa. 

Ruxandra Gheorghe, reprezentant hotel: Am pregătit un pachet personalizat, Cupid se numeşte, care conţine un masaj de cuplu, prosseco din partea noastră, căpşuni în ciocolată şi acces la piscină, la jacuzzi, la toate saunele noastre. 

Pe acelaşi subiect

Cuplurile sunt invitate la o cină romantică după relaxare

După o astfel de relaxare, seara, cuplurile sunt invitate la o cină romantică, cu mâncare fină şi muzică live.

Cristina Tănasă, reporter Observator: Și pentru că dragostea trece prin stomac, un meniu afrodiziac servit într-un cadru romantic este piesă de rezistență în seara de Valentine's Day. 

Ashlie Dias, chef bucătar: Limbă de mare făcut cu cartofi mov şi cu dovlecei, zucchini şi icre de somon. 

Pentru un Valentine's Day de neuitat, îndrăgostiţii din Bucureşti plătesc între 500 şi 1.700 de lei, în funcţie de pretenţii. 

Dragostea este sărbătorită cu stil şi la Iaşi

Dragostea este sărbătorită cu stil şi la Iaşi. La acest local, petrecerile de Valentine's Day se ţin în toate saloanele, iar meniul este aparte. În altă parte a oraşului, îndrăgostiţii sunt invitaţi la o cină romantică la înălţime, la etajul 13 al unui hotel.

Simona Veteleanu, reprezentant hotel: Cina constă în primire cu prosseco cu rodie si rozmarin. După care urmează un starter şi main course, nu poate lipsi nici desertul, acompaniat de muzică live. 

Cuplurile sunt aşteptate şi la munte să celebreze iubirea.

Sandra Tohotan, reprezentant resort: Am pregătit pachete speciale care cuprind o noapte în vilă individuală aflată pe marginea lacului cu lebede, primire VIP în cameră, dar şi cină romantică cu preparate special alese pentru a stârni iubire. 

Oamenii îşi fac loc pentru dragoste în orice zi

Noaptea de Valentine's Day costă între 600 şi 1.500 de lei într-un astfel de resort. Pentru că 14 februarie pică miercuri, nu toţi vor avea ziua liberă ca să petreacă împreună cu persoana iubită. Pentru dragoste, oamenii îşi fac loc, însă...

Tânără: Ăsta ar fi primul nostru Valentine's Day împreună şi îmi imaginez că o să fie frumos şi vreau să îl petrec cu el. 

Cuplu: Ne-am făcut nişte planuri şi vom ieşi în oraş, la un restaurant, o cină romantică. 

Tânără: Un date într-un local drăguţ ceva, nişte flori, un trandafir, ciocolată. Un film bun de dragoste, categoric. 

Valentine's Day este, însă, o zi de sărbătoare şi pentru florării - vânzările se triplează atunci. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Răsfăţ de Valentine's Day. Cât plătesc îndrăgostiţii pentru o noapte de neuitat, care include cazare, spa şi o cină romantică