Antena Meniu Search
x

Video Afacerea dulce deschisă de Cosmin în Timişoara. Vânzările cresc şi cu 35% de sărbătorile dedicate doamnelor: "E o perioadă solicitantă"

Încep să plutească în aer inimioare şi arome de ciocolată. Mai sunt trei zile până la Valentine's Day, apoi urmează Dragobetele şi 1 Martie. Îndrăgostiţii pregătesc cadouri dulci, iar ciocolateriile sortimente inedite. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 10.02.2024, 20:40

Vezi și

Acest domn este din Cluj-Napoca şi a venit la Timişoara pentru un concert rock. Nu vrea să se întoarcă acasă fără un suvenir dulce.

Reporter: Fan ciocolată? 

Bărbat: Oh, da! mai ales neagră. 

Reporter: ​O savuraţi singur sau o împărţiţi? 

Pe acelaşi subiect

Bărbat: O împart! Cu cineva foarte special! 

Cadourile sub formă de ciocolată de calitate, pe primul loc în preferinţele românilor

Cadourile sub formă de ciocolată de calitate sunt pe primul loc în preferinţele românilor. Produse din ingrediente naturale - smântână, unt, fructe și ciocolată belgiană, în combinaţii cât mai neobişnuite.

Cosmin Cionca, proprietar ciocolaterie: Cele mai inedite combinaţii sunt preferatele mele, pe care le recomand. Cea cu fistic şi ganache de vanilie. Te rog să guşti, avem fistic de Italia cu cocos, crema de şampanie, nu mă pot abţine nicioadată. Trebuie să o savurez şi eu. Efectiv simţi bulele de şampanie.

Proprietarii magazinelor cu ciocolată număre încasări frumoase

Începutul de primăvară este dulce nu doar pentru îndrăgostiţi. Proprietarii magazinelor cu ciocolată număre încasări frumoase. 

Cosmin Cionca, proprietar ciocolaterie: Chiar dacă este o perioadă solicitantă pentru noi, vânzările cresc cu 15 – 20%, iar perioada 1 – 8 martie , care este dedicată primăverii cu adevărat şi doamnelor şi domnişoarelor, cresc şi cu 35%.

Client: Prefer pralinele cu fistic sau cu căpşune, sau zmeură, puţin acrişoară.

Preţul ciocolatei a crescut cu 5 până la 8%, însă vânzările îi ţin pe comercianţi pe profit

Iulia Pop, reporter Observator: Preţul ciocolatei a crescut cu 5 până la 8%, însă vânzările îi ţin pe comercianţi pe profit. Piaţa mondială de cacao, însă, e zduncinată de vremea rea. El Nino a făcut ca preţul la cacao pe piața de mărfuri din New York să atingă un nou maxim istoric de aproape 6000 de dolari pe tonă.

Cosmin Cionca, proprietar ciocolaterie: Această cutie este la 180 de lei, în care avem o paletă foarte mare de gusturi, dar avem şi cutii care sunt la 25 de lei 100 de lei, 300 de lei, pentru fiecare buzunar.

Iulia Pop, reporter Observator: Fiecare pralină are nevoie de exact 3 zile în laborator ca să îşi desăvârşească gustul. 10 grame de perfecţiune, savurate într-o secundă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Afacerea dulce deschisă de Cosmin în Timişoara. Vânzările cresc şi cu 35% de sărbătorile dedicate doamnelor: "E o perioadă solicitantă"