Răsturnare de situaţie în cazul băieţelului de 3 ani mort după ce a mâncat shaorma. A fost stabilită cauza decesului
Răsturnare de situaţie în cazul băieţelului de 3 ani mort după ce a mâncat shaorma, în luna mai, în Bucureşti. A fost stabilită cauza decesului micuţului, după finalizarea tuturor analizelor cerute de medicii legişti.
Răsturnare de situaţie în cazul băieţelului de 3 ani mort după ce a mâncat shaorma, în luna mai, în Bucureşti. A fost stabilită cauza decesului micuţului, după finalizarea tuturor analizelor cerute de medicii legişti.
Părinţii băieţelului au mers la o shaormerie renumită din Capitală şi au comandat trei shaorma, fiul lor de 3 ani mâncând din una dintre ele. Toată noaptea, micuțul s-a simțit rău, iar joi dimineață părinții au sunat la numărul unic de urgență 112.
Copilul a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase Colentina, acolo unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care au deschis un dosar de moarte suspectă. Anchetatorii au solicitat mai multe analize complexe de labotaror, pentru a se stabili cu precizie cauza morții, mai ales că diagnosticul copilului consultat de o armată de medici era încă învăluit în mister.
- El e monstrul prins când siluia un băiat de 13 ani, la Reşiţa. Copiii pe care i-a abuzat îl strigau "tati"
- Un bărbat din Reşiţa a fost arestat în propria casă, unde poliţiştii l-au găsit în pat cu un băiat de 13 ani
- Alerta la Deva. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei, după ce o fetiţă de 6 ani a fost batjocorită în scara...
Acum, medicii legişti au făcut lumină în acest caz şi au răsturnat toate supoziţiile legate de moartea micuţului. În realitate, copilul nu a murit din cauza unei toxiinfecții, ci sufocat din cauza unei afecțiuni grave a plămânilor, care nu a fost niciodată diagnosticată, scrie spynews.ro.
Conform specialiștilor, micuțul a avut, inițial, o bronșită care, lăsată netratată, s-a agravat și a devenit cronică. În timp, boala i-a atacat plămânii, care prezentau inclusiv urme de hemoragie, cel mai probabil generată de accesele de tuse ale băiețelului. Insuficiența pulmonară a dus, în cele din urmă, la moartea acestuia. Ca urmare, raportul medico-legal arată faptul că moartea nu a fost una violentă (în sensul că nu a fost provocată), iar dosarul urmează să fie închis.
Rămâne de aflat, însă, cum a fost posibil ca micuţul să moară din cauza unei hemoragii pulmonare, în condiţiile în care a fost consultat de o armată de medici.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰