Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situație în cazul incendierii mașinii șefului de la Piețe Timișoara. Nici vorbă de atac mafiot

Principalul suspect în cazul incendierii maşinii de serviciu a directorului administraţiei pieţelor din Timişoara a fost prins în această dimineaţă de poliţişti. Vă reamintim că autoturismul a ars ca o torţă săptămâna trecută, iar păgubitul a susţinut că este victima unui atac al mafiei pieţelor. Incendiatorul şi-a recunoscut fapta, dar susţine că nu a fost vorba despre un atac în stil mafiot. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.12.2023, 15:05

Vezi și

Nu a fost clar un atac în stil mafiot, ci, mai degrabă, o greşeală. Practic, bărbatul de 58 de ani a fost extrem de supărat pentru că, în ziua respectivă, în timp ce se plimba cu câinele pe Bulevardul Cetății din Timișoara, un vehicul i-a lovit mortal animalul.

La câteva ore distanță, supărat în timp ce se plimba prin cartier, omul a zărit o mașină care semăna cu cea care i-a ucis câinele și a decis să se răzbune. Așa că a incendiat autoturismul fără să știe că, de fapt, vehiculul respectiv nu are nicio legătură cu drama pe care a trăit-o el. După ce au analizat zeci de ore de filmări și au reconstituit drumul suspectului, polițiștii au descins în această dimineață la domiciliul său. Omul este încă la audieri, la Poliția municipiului Timișoara, iar în acest caz va trebui să dea explicații și va fi și pedepsit, pentru că s-a deschis un dosar penal pentru distrugere.

Mașina şefului de la Piețe Timișoara, incendiată în fața casei

Reamintim că, săptămâna trecută, maşina directorului pieţelor, Mirel Pop, a fost încendiată chiar în faţa casei sale, într-o zonă liniştită din Timişoara.

"La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timişoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor izbucnirii incendiului", a transmis atunci IPJ Timiş.

Mașina de serviciu a lui Pop a ars ca o torță și a fost distrus în proporţie de 95%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul incendierii mașinii șefului de la Piețe Timișoara. Nici vorbă de atac mafiot