Antena Meniu Search
x

Video Controverse în cazul atacului mafiot din Timișoara, după ce maşina directorului pieţelor a fost incendiată. Mirel Pop spune că sunt presiuni asupra lui de când e șef

Atac în stil mafiot la Timişoara! Maşina de serviciu a directorului pieţelor a fost incendiată cu un cocktail Molotov. Anchetatorii au descoperit lângă autoturismul ars aproape în totalitate o cârpă îmbinată în combustibil. Încă de la numire, directorul a fost contestat si atacat.  

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.12.2023, 19:23

Vezi și

Atacul a avut loc într-o zonă liniştită din Timişoara în toiul nopţii. Oamenii s-au trezit şi au văzut flăcări uriaşe în parcare şi o maşină ce arde ca o torţă. Este autoturismul de serviciu al directorul general al societăţii care se ocupă deadminsitrarea pieţelor din oraş. El avea în folosinţă autoturismul companiei, care a fost distrus în proporţie de 95%.

Controverse în cazul atacului mafiot din Timișoara

Iulia Pop, reporter Observator: Flăcările au fost atât de puternice încât din maşină n-a mai rămas decât caroseria. Poliţiştii şi pompierii iau în calcul o mână criminală, iar cârpa îmbibată în combustibil găsită aici este indiciul care le confirmă ipoteza.

Familia directorului este în stare de şoc. Copiii lor o fetiţă de 4 ani şi un adolescent de 14 ani s au speriat cumplit

Pe acelaşi subiect

Alexandrina Pop, soţia directorului-reporter: Suntem foarte speriaţi şi nu mi se pare ok. Nu ştiu cine a făcut asta şi ce vrea de fapt! Avea duşmani, avea. Nu ştiu, nu ştiu să spun, ştiu că s-au făcut foarte multe presiuni.

- Ce fel de presiuni?

- Mai bine discutaţi cu soţul.

- A mai primit ameninţări până acum?

- Nu de natura asta, nu.

Mirel Pop, de profesie medic veterinar, este director general al societății de un an şi câteva luni. Încă de la început, mandatul său a fost presărat de numeroase scandaluri. A fost acuzat ca ar fi inchiriat ilegal spatii din piete si ca a crescut taxele comericiantilor. El se apără şi spune doar că a vrut să cureţe pieţele de samsari.

Mirel Pop, directorul Pieţe SA-reporter: De când am preluat conducerea societăţii au fost numeroase presiuni şi proteste. Puse la cale de fostul director, deci sunt dovezi clar, de fostul director, de viceprimarul Cosmin Tabără prin care s-au disiminat informaţii false, urmărindu-se denigrarea şi chiar înlăturarea mea, deoarece nu am mai fost de acord cu prejudicierea societăţii.

- V-aţi aşteptat vreo clipă la asta?

- Nu, sincer nu m-am aşteptat.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timişoarei: Da de unde, nici nu există aşa ceva, o presiune. Da, o presiune pentru respectarea legii a fost şi există din partea mea întotdeauna. Eu cred că acolo a fost, din păcate, o reglare conturi între ei, între modul cum gestionează şi cum ştie el să conducă această societate.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere. Pentru făptaşi, directorul are un singur mesaj.

Mirel Pop, directorul general al SC Pieţe SA Timişoara: Vreau să le transmit că nu mă intimidează şi că voi merge mai departe prin implementarea regulamentului de organizare şi funcţionare al SC Pieţe SA.

Dominic Fritz, primarul Timişoarei: Este un incident şocant şi inacceptabil. Timişoara nu este un oraş al violenţei, Timişoara este un oraş al respectului şi de aceea, încă o dată, am toată încrederea că acest incident nu va rămâne nepedepsit.

Maşina directorului este a patra incendiată în stil mafiot în ultimii ani în Timişoara. Au mai ars autoturismele personale ale unui jurnalist, unui avocat şi unui medic, dar vinovaţii nu au fost prinsi.

La începutul acestui an, şi viceprimarul oraşului şi-a găsit autoturismul vandalizat chiar în parcarea Primăriei. Autorul este şi acum necunoscut.

Vecin: N-am ieşit pentru că a fost cam târziu, adică în jur de 2 noaptea. Sunt oameni de treabă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Controverse în cazul atacului mafiot din Timișoara, după ce maşina directorului pieţelor a fost incendiată. Mirel Pop spune că sunt presiuni asupra lui de când e șef