Antena Meniu Search
x

Video Mașina directorului de la Piețe Timișoara, incendiată în fața casei. Mirel Pop acuză interese politice: "Nu mă interesează și voi merge mai departe"

Răzbunare ca-n filmele cu mafioţi, în Timişoara, unde maşina directorului pieţelor a fost încendiată chiar în faţa casei sale. Anchetatorii vorbesc despre o mână criminală, după ce au găsit indicii că focul a fost pus. La mijloc ar fi interese politice, spune şocat proprietarul maşinii incendiate. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.12.2023, 13:20

Vezi și

Autoturismul de serviciu al şefului Pieţe SA Timişoara, Mirel Pop, a luat foc noaptea trecută în jurul orei 3.00, pe strada Basarabia din cartierul Mehala, chiar în faţa imobilului în care acesta locuieşte. Anchetatorii vorbesc despre o mână criminală, după ce au găsit indicii că focul a fost pus.

Mirel Pop ocupă funcția de director al Piețe SA din lunea septembrie a anului trecut și spune că în toată această perioadă au fost făcute diferite presiuni asupra sa, pornite de la schimbarea regulamentului și de la faptul că ar fi mărit anumite taxe pentru piețari.

"Din momentul în care am preluat conducerea societăţii, au fost tot felul de presiuni. Vreau să le transmit că nu mă intimidează şi că voi merge mai departe", a declarat Mirel Pop.

Maşina directorului general de la Pieţe SA Timişoara, incendiată în faţa casei

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii încearcă acum să pună cap la cap toate indiciile pentru a-i prinde pe vinovaţi. 

"La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timişoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor izbucnirii incendiului", a transmis IPJ Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mașina directorului de la Piețe Timișoara, incendiată în fața casei. Mirel Pop acuză interese politice: "Nu mă interesează și voi merge mai departe"