Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul tragediei din Botoşani. Orele cruciale în care mama a decis soarta copiilor. Nu este exclusă nici premeditarea

Atât pentru soţul femeii, cât şi pentru cei care au văzut-o înainte să se cazeze, gestul şocant al acesteia rămâne greu de explicat. O informaţie dezvăluită de recepţionerul hostelului lasă să se întrevadă că nu este exclus ca totul să fi fost premeditat. 

de Angela Bertea

la 21.08.2023, 14:32

Vezi și

Femeia locuia într-o comuna din judeţul Botoşani, iar aseară după ora 21.00 a ajuns aici la acest hostel. I-ar fi spus angajatului că ar fi pierdut microbuzul spre casă, că ar fi venit la plimbare în oraş cu copiii şi că nu mai are cu ce să plece înapoi spre casă, aşadar ar avea nevoie de cazare.

Răsturnare de situaţie în cazul tragediei din Botoşani

Angajatul i-ar fi cerut un act de identitate, iar aceasta ar fi spus că nu îl are la ea. După două ore şi jumătate, femeia a recurs la acest gest. Tot angajatul a fost cel care a făcut această descoperire, ar fi auzit nişte zgomote, iar când a ieşit afară ar fi văzut copiii căzuţi.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia ar fi trimis un mesaj soţului ei în care i-ar fi spus că îi pare rău pentru copii pentru că ei nu au nicio vină. Vestea a căzut ca un şoc şi peste comunitatea de unde era femeia, cei de la primărie spun că nu era o familie cunoscută cu probleme. Femeia este internată la Pshiatrie, iar poliţiştii încearcp să afle cum s-a întâmplat totul şi de ce a recurs la acest gest. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul tragediei din Botoşani. Orele cruciale în care mama a decis soarta copiilor. Nu este exclusă nici premeditarea