Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie. Patronul azilului din Baia Mare, unde se aflau femei abuzate, nu este italian, ci elveţian şi are cazier în Italia

Detalii incredibile ies la iveală în cazul azilului din Baia Mare, care adăpostea patru femei şi funcţiona fără autorizaţie. Administratorul azilului, un italian, nu ar fi chiar cine spunea că este. Jurnaliştii străini susţin că de fapt este elveţian şi are şi un alt nume. Istoricul penal al bărbatului este unul complicat: ar avea în "palmaresul" infracţional de la incendieri de maşini, până la ameninţări cu moartea.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.08.2023, 14:25

Vezi și

Poliţiştii, împreună cu cei de la Comisia de Control, au descins vineri în acest centru şi au descoperit că acesta funcţiona fără forme legale. În interiorul centrului au găsit patru femei, care ar fi sub protecţia unui bărbat italian.

Centrul funcţionează de câţiva ani, iar cea care a cerut ajutorul autorităţilor este o beneficiară a centrului şi a relamat faptul că este maltratată şi nu este lăsată să iasă afară.

În urma verificărilor s-a descoperit că cel care deţine centrul este, de fapt, un bărbat cu falsă identitate, care a fost inclusiv arestat în Italia. Din centrul din Baia Mare a fost relocată doar femeia care a cerut ajutorul poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie. Patronul azilului din Baia Mare, unde se aflau femei abuzate, nu este italian, ci elveţian şi are cazier în Italia